gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gel Sevgilim Ol

06 Haziran 2017, 09.28
A- A+

Gel sevgilim ol. Ve her şeyi bana bırak. Hiç yorulmazsın canım. Ne gerekiyorsa ben hallederim. Yemek yapmana dahi gerek kalmaz ben kahvaltılar hazırlarım her sabah sana, öğlenler güzel bir yemek söylerim, akşamları mum ışığının olduğu romantik bir yemek hazırlarım bizim için. Çalışmana da gerek yok ben sabah akşam çalışırım senin için. Hatta baktık ki yetmiyor maaşım iki iş birden yaparım. Yeter ki sen mutlu ol. Öyle Ailemi ziyaret etmene de gerek yok ben senin yerine de ziyaret eder gönüllerini alırım. Hiçbir şeyi unutmazsın çünkü ben her özel günü hatırlarım. Gülmek istediğin vakit komedyenleri izlemene gerek kalmaz ben gün için de yaşadıklarımı sana komik bir dille anlatır ve seni kahkahalara boğarım. Elini sıcak sudan soğuk suya koymana da gerek kalmaz ben senin için suyun derecesini her zaman ılık tutarım.

Sohbet etmeye mi ihtiyacın var ? dosta arkadaşa gerek yok ben seninle sabah akşam sohbet eder ve seni dinlerim. Çünkü ben seni dinlemeyi her zaman sevdim. İlgiye mi ihtiyacın var ? seninle ben ilgilenirim. Saçlarını tararım mesela. Tırnaklarına oje sürerim. Özel günlerin de karnını ovalarım. Senin için sıcak su torbası hazırlarım. Hiç anlamam ama kadınsal sohbetler de yaparım seninle. Dedikoduyu sevmem ama sen anlatınca bin bir gece masalları gibi geliyor bana ve dinlemeye doyamıyorum. Üst komşu ne yapmış alt komşu kiminle basılmış hangi komşunun kızı evden kaçmış kim komşu kızına yan gözle bakmış mahallemiz hakkında tüm detayları senden öğrenirim. Ben bir dediğini iki etmem ve sana da ikiletmem. Duyarım dinlerim ve yaparım. Merak etme öyle başkaları gibi kıskanç da değilim seni sıkmam. Dilediğin arkadaşınla görüşebilir hatta onlar da kalabilirsin de çünkü ben sana güveniyorum. Biliyorum ki sen güvenimi asla kötüye kullanmazsın. Beni su istimal etmezsin. Öyle inanıyorum sana.

Gerçekten. Gel benim sevgilim ol. Ben seni çok mutlu ederim. Mutluluğun tarifini yap bana ne gerekiyorsa ben yaparım. Bu tarifin için de İlgimi mi olsun ? Sevgi mi olsun ? Aşk mı daha çok olsun sen söyle bana. Hepsinden biraz içine katar öyle mutlu ederim seni. Kısaca İSA deriz bu karışıma. İSA azaldığın da söylersin bana hemen çoğaltırım ben onu. Gerekirse İSA’yı parçalar SAİ yada SİA gerekirse AİS yaparız. Gönlümüzden nasıl geliyorsa İSA ile oynarız ve hayatımıza renk katarız. Sen hiç merak etme canım İSA hiç hayatımızdan çıkmaz. İSA’yı evirir çevirir hayatımızı düzene sokarım ben. Mesela hiç maç izlemem. Öyle rahatsız edici şekilde bir fanatikliğim yoktur. Bol bol dizi seyrederiz birlikte. Hani şu en ağlamaklı Türk dizileri var ya işte onları seve seve izlerim seninle. Göz yaşların dökülmeye başladığın da mendile ihtiyacın yok canım tişörtüme silebilirsin. Ne de olsa ben yıkayacağım yine. Yıkamak dedim de bazen beyazlarla renklileri karıştırıyorum kusura bakma lütfen. Çok fazla bir bilgim yok ama senin için öğreniyorum işte.

Sen benim sevgilim ol. Benim için tek bir şey yap. Beni 5 para etmez insanlara satma yeter. Öyle sevgi saygı da istemiyorum senden. Ben senin yerine de severim sayarım. Ne güzel bak hiçbir şey yapmana gerek yok. Sadece benim sevgilim olman yeterli. Çok zengin değilim ama seni aç bırakmam merak etme. Sen “ aç kalır mıyım acaba ? “ diye merak etmemen için ben gündüzleri oruç tutarım. Öyle seviyorum işte seni. Dışardan bakanlar “ aptal aşık “ diyebilirler bana ama sen öyle söyleme kırılırım. Ben sadece senin sözüne kırılırım. Bu yüzden sözcüklerine azıcık dikkat etmen gerekiyor. Aa etmiyorsan da canın sağ olsun. Ben senin yerine sözcüklerime dikkat eder seni kızdırmam canım.

Gel sen benim sevgilim ol. Dünyaya Aşk’ı öğretelim. Sevmenin fedakarlık gerektirdiğini anlatalım. Anlatalım ama sen yorulma anlatırken senin yorulmanı istemem çünkü kıyamıyorum sana. İstersen sen otur ben anlatayım tüm dünyaya aşkımızı.

Geceleri türlü türlü bahaneler de bulmana gerek yok. Ben zaten anlayışlıyım sana karşı. İstediğin zaman kıçını dönüp yatabilirsin. Sorun etmem bunları. Sen istediğin vakit isterim. İstemediğin zamanlar uyku hapı içer kendimi yatağa gömerim. Ne de olsa önemli olan senin mutluluğun. Neden ? çünkü sen mutlu olunca ben de mutlu oluyorum da o yüzden. İşte böyle aşığım sana. Delicesine ve tutkulu bir Aşığım ben.

İSA’yı Bulduk Ve Her şey Onu Kaybetmemek İçin Sevgilim ;)

YORUMLAR

06 Haziran 2017, 16.25
Cok sansli bir bayan ,red etmesi imkansiz :D
Mutluluklar !



06 Haziran 2017, 17.28
Çok güzel, tamamen aşka yönelik bir teklif :)) Mutluluklar...
06 Haziran 2017, 19.53
Maria :)
Nightingale :)
Fikrinize Kesinlikle Katılıyorum :)
Ben Olsam Bu Teklifi Geri Çevirmezdim :P
06 Haziran 2017, 20.03
Ben bu kadar fedakar bir aşık istemezdim  TİME  ;)
06 Haziran 2017, 20.22
.ddddddddddddd Çok alemsiniz. Böyle bir kadınla olmaktansa, kıyamet bekarı kalmak isteyen erkekleri anlamamak mümkün değil. Yalnız yazıda aksesuar eksiği gördüm, ekleyeyim ben :) ;


<a rel="nofollow" href="https://hizliresim.com/ZZPDB3"><img src="https://i.hizliresim.com/ZZPDB3.jpg"></a>
06 Haziran 2017, 20.25
smile Resmi tek kelimeyle Süper rabbim gönlüne göre versin :) ki o kisi red etmezz senii kalemine yüregine saglik..
06 Haziran 2017, 20.57

Bu fotolar niye çıkamıyor ? :)
06 Haziran 2017, 23.24
Bir_rastlantı - garip bir dünya'da yaşıyoruz. ne kadar fedakarlık yapılsa da yaranılmıyor :)

cezbe - Resmi görseydim yorumum netlik kazanabilirdi :)

Sinyora - yazarak bir başlangıç yaptım. haydin hayırlısı diyelim :P

Güzel ve esprili yorumlarınız için teşekkür ederim smile Resmi
06 Haziran 2017, 23.26
tasma benzetmesi biraz ağır olmuş cezbe :)
merak etme sen bu yazıda ki kadın o kadar değerli ki tasmayı dahi erkek kendisi taşır :P
07 Haziran 2017, 00.05
Sinir oldum sana bizi boyleleri bulmaz offffff geberin yaaaaa
07 Haziran 2017, 05.49
Aaaa vallahi de ciddi ciddi yazılmış yazı. Ben kafa buluyorsunuz sanmıştım Time. Yorumcular da çok ciddi smile Resmi :)


Yeri gelir; sevdiğin için her şey olursun tabii, o ayrı konu. Fakat, kişiliksiz birini kim ister ki karşısında? Hiç özveri vs. konularla savunmayın. Gün olur, bütün bu gösterilen ihtimam, karşınızdaki için sıradan, olması gereken bir rutine biner. Ve hiçbir şey ifade etmez. Ondan sonra 5 kuruş etmeyecek insanlar değil, 3 kuruş etmeyecek insanlar bile sizden daha kıymetli olur. Aksini savunanlarla rüyalarda buluşuruz :)
07 Haziran 2017, 06.58
aşk karın doyurmaz diyen boşa dememiş :) :) uyansın herkes ruyasından ne ruyası ruyada bile olmaz bölesi 2 iş yaparmş akşamda yemek sabahda kahvaltı :) gün 50 saat olsa yetmez o sevgliye 
    tel faturasını ödeyemede gör o sevgliyi ertesi gün  anasının evine gtmesse bende bşi bilmiyom :) az ayaklar yere bassın. 
07 Haziran 2017, 08.59
CeZbE :)
Yorumcular Ciddi Değiller inan :)
Onlarda Benim Gibi Kafa Buluyorlar İşte :)
Sanırım Birlikte Bir İçmişliğimiz Var :D

Ama Yine de Sen Her Ne Kadar " Yok olmaz " Desende Erkekler Böylesi Bir Sevgili Olmaya Doğru Yönlendiriliyor Aslında. 
Çünkü Yetmek Zor. 
Çünkü İstekler Sürekli Artıyor. 
Çünkü off Olmuyor İşte. 
vsvs :)

Asl_akrep :)
Hiç Bir Şeyin Yetmeyeceği Konusunda Hem Fikirim.
Bu Yüzden Yazıldı BLog :)

Saygılar
07 Haziran 2017, 10.32
Ah siz erkekler başlarken hep aynısınız sonradan bu soylediklerinizi inkar edersiniz :) ama böyle bir erkek varsa ben bir tane alabilirim :)
07 Haziran 2017, 11.46
NilgunSelin - Vardır Bir Yerlerde İyice Bakmak Lazım :)
07 Haziran 2017, 13.13
 senin bütün bu yapacaklarına layık olan kadın senden bütün bunları beklemezde istemezde:) bekliyorsa istiyorsa layıkta değildir:) çok sıcak içten bir yazı..
07 Haziran 2017, 14.11
Hiç ümidim yok :)
07 Haziran 2017, 14.19
Bunun adı AŞKmı?  yoksa KÖLELİK  mi??? anlayamadım:)

Arkadaş herkes yerini ve haddini bilecek ki AŞK,MUTLULUK,HUZUR olmalı.
Bu tipler benden  uzak Allaha yakın olsunlar:)))
07 Haziran 2017, 15.02
:D nasıl bir hayal dünyası afedersiniz ama saçmalık :) eşi kendisine çok iyi davrandığı için kendini cam bebek sananları da gördüm . Ölçülülük  hayatın her alanında şart
07 Haziran 2017, 15.21
cok bilmislik yapiosun cezbe.. herkes öyle olmak ister ama hic kimse 4smile Resmilük olmaaz
 isin sakasini bile anlayamamissin.
tasma gibi yakistirmalarda boş.. !

2 kalp birbirini sevince gerekirse diz cöküp yalvarirsin hic bisey göze
carpmaz diye düsünüyorum eger gercek aşk ise.. Anlayana..

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın