gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Aşk...

24 Haziran 2017, 01.22
A- A+

Bir insan “ sana aşığım “ dediğin de ne olur bilir misin ?
Tüm dünya sessizliğe bürünür. Tüm gözler kapanır. Tüm duygular tükenir. Yeni bir rüzgar esmeye başlar. Sessiz ve derinden. Hani böyle saçlarını dağıtacak değil de içini ısıtacak hafif bir rüzgar. Sözler değil de gözler konuşmaya başlar. Her bakışın ayrı bir şiirdir artık. Her tebessümün bambaşka bir anlam taşır. Gözlerine dalıp gittiğin her an sevgini haykırırsın aslında. Tüm engeller yıkılır bir anda. Umutlar yeşermeye başlar. Artık tebessümünün bir sebebi vardır. Anlatmaya doyamazsın. 

Sen ona asla kıyamazsın. Senin için bir nefes değil nefesin olmuştur. Onsuz nefes alamazsın. Hayatın anlam kazanmaya başlar. Özel olduğunu tüm kalbinle hissedersin. O bir yana dünya bir yana dersin. Tüm güzel sözcükleri ona söylersin. İçindeki şair ortaya çıkar ve şiirler yazarsın adına. Yeni bir sen ile karşı karşıya kalırsın ve kendine çok şaşırırsın. Değiştin derler seni tanıyanlar. Artık hayata daha pozitif bakarsın. İyilikleri ekler ve hayatından kötüleri, kötülükleri def edersin. 

Dedim ya hayatın bir anlam kazanır. Yemen, içmen, uyuman her şey değişir kısacası. Düzenli bir hayatın olur düzenini bozanlara inat. Artık yenilmez olursun. Hayatına yeni bir hayat katılmıştır. Bu hayatı güzel karşılaman gerektiğini bilirsin. Yalnız değilsindir artık. Aşk sorumluluk katmıştır dünyana. Adımlarını daha dikkatli atarsın. Zorunda olduğun için değil istediğin için. Çünkü artık yanlış adımlardan sadece sen etkilenmezsin. Seninle yanacak vardır dünyanda. Bunu böyle bilir ve ona göre tavır takınırsın. Hayal dünyan genişlemeye başlar. En güzel hayalleri gerçekleşmesi umuduyla hemen hemen her gün kurarsın. Yalnız kaldığınız zamanları düşünürsün. Ellerini tutuşu, gözlerinin içine bakışı, sevgisini anlatışı gelir aklına. İçin ısınır en soğuk havalarda. Artık dinlediğin şarkılarda değişmiştir. Aşkı anlatan şarkıları tercih edersin. Daha doğrusu sana onu hatırlatan her şeyi her gün yeniden yaşarsın. Tıpkı Mevlana Hz.lerinin dediği gibi “ Aşık Aşkı İçin Değişmelidir..”. Sen de değişirsin. Ama korkma, bu kötü bir değişim değil. Kötülüklerden arınma törenidir aslında. Sevdiği için yanlışlardan, yanlış insanlardan vazgeçmektir aslında. 

Ne mutlu bunları yapabilenlere. Ne mutlu aşkına sahip çıkabilenlere. Ne mutlu mutluluğa yaklaşanlara onunla yaşayanlara.

YORUMLAR

26 Haziran 2017, 02.27
Alıntı yaptığınız bu yazının kaynağını açıklayın yoksa ben yazacağım.. 
27 Haziran 2017, 11.04
Aşkı çok güzel anlatmışsın TIME. Ellerine,yüreğine sağlık.Aşk bu kadar güzelken ayrılık acısı bir o kadar can alıcı.Dilerim herkesin aşkı ömürlük olsun.Hiç bir sebeple ayrılık can yakmasın..
28 Haziran 2017, 08.57
Hayır. olmaz... Bunu Açıklayamam Sevda Çiçeği.. yo yooo olmazz... :)

Gönlümden Geleni Yazdım Altın Sülün.. Tşk.edrm


22 Aralık 2017, 10.10
Çok Çok Çok Amin Heliney smile Resmi smile Resmi
22 Aralık 2017, 11.41
Anlatım Güzel.. Yaşanınca Çok Daha Güzel Shilem smile Resmi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın