gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Değişme..

08 Ekim 2017, 12.12
A- A+

Belki bir gün karşılıklı bir kahve içeriz. Gözlerim gözlerin de olur kimi zaman. Kahve ile hiçbir zaman aramız olmadı. Bilirsin sevmem o acı tadını ama yine de sana eşlik etmek adına katlanırım. Kızarsın “ sevmiyorsan neden her seferin de içiyorsun ?! “ dersin. Ben kahveyi değil Seni seviyorum desem “klişe” der O tatlı bahanem için güler geçersin.

Belki bir gün seninle karşılıklı bira içeriz. Yanında patates kızartması olur bol acı sosuyla birlikte. Biralarımızı yudumlar ve sohbet ederiz hararetli bir şekilde. Sen anlatırsın eskilerden, yenilerden, her telden. Ben de anlatırım sana neyim eksik benim. Sözcüklerimizi bir süre sonra masaya bırakırız. Sen anlatırsın ben sana bakarım. Kızarsın “ dinlemiyorsun beni ! “ dersin sitem edersin bana. Dudaklarını büker çocuklar gibi kızarsın. Küsersin. “ sen konuşurken dalıp gitmişim ben “ derim “klişe” der o sevgi dolu bakışlarımla dalga geçer gülersin.

Belki bir gün sinemaya gideriz seninle. 1 saat daha fazla yanında olmak istediğim için olsa bile. “ Korku filmi seyredelim “ derim. “ korkarım ben “ der kabul etmezsin. Korktuğun için dalga geçerim. Yine küser dudaklarını bükersin. Belki de tüm bunları o masum bakışına şahitlik etmek için yapıyorumdur. Sen dudaklarını her büktüğünde ve çocuklar gibi mızmızlandığın da ne kadar tatlı olduğunu bilmiyorsun değil mi ? Ellerimi dudaklarını sıkmak için uzattığım da sürekli  “ sinirliyim yapma “ diyorsun da sen sinirli olmanın sana ne kadar yakıştığını bilmiyorsun değil mi ? 

Ben sana boşuna masumiyetini kaybetme demiyorum. Bunu kaybetmek özünden uzaklaşmak gibi olacaktır. Ben sana işte bu yüzden değişme diyorum. Değişme ki onlara benzeme. Onlar gibi hayata hırsla değil de sevgiyle tutun. Çünkü sana sevmek yakışıyor. Sevmek seni iyi birisi yapıyor. Her tebessüm ettiğim de gülen gözlerin geliyor aklıma. Masumiyetin yüzünde kızarıklık olarak şekil buluyor. Ne denli sana yakıştığını bilsen ahh bir bilsen. Bakmaya doyamadığımı. Sevmeye doyamadığımı. Sana kıyamadığımı. Üzülmene gönlüm dayanmaz. 

Keşke,
İmkanım olsa da seni üzen her şeyi hayatından alabilsem.

Keşke,
Benim olsan da ben de sana ait olsam. Gözümün nuru Aşkını sevdiğim kadın sen sakın üzülme, hüzünlenme. Bilirim hayat kötüdür. Bilirim insanlar zalim ve menfaatçi. Bilirim iyilikler her zaman suiistimal edilir. Bilirim sevgi daima alay konusu olmuştur.

İşte bu yüzden değişme.
Sen değişme !

( Bir Dost )

YORUMLAR

22 Aralık 2017, 21.40
Açıkçası hiç te "klişe" içermeyen nefis bir yazı okudum.. Ben AŞK'ı cümle içinde bile kullanmak istemediğimden olsa gerek YAZI dedim affınıza sığınarak.. Zira ona dair söylenecekler hep özel .. Ama şunu da anladım ki; en güzel olanları hep böyle olanlar.. maalesef... yüreğinize sağlık ...
24 Aralık 2017, 18.48
çok güzel time harikaa eline sağlık

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın