gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yok bir şey yok..

25 Temmuz 2018, 22.18
A- A+
  Moskova'ya gittim küçük bir iş için..Gitmişken arkadaşlarımın yoğun tavsiyeleri ile Cafe Pushkin'e  gittim reserve ile tek kişi..Amacım sadece muhteşem cafe de muhteşem yemeklerı güzel servis ile afiyetlemek ve muhteşem atmosferin altında şarabımı içerken kendimi müziğe bırakıp gözümü kapatmaktı.Cafeye girdim şaşkınlıkla ama çaktırmadan muhteşemliğe tebessümle bakıyordum.Oturdum masama ,yemeğimi söyledim.. Tek bir sarışın bayan tam karşımdaki masaya oturdu.ben garsonlarla ingilizce konuşuyordum o Rusça.kesin Rus dedim .Moskova'da sarışın melek gibi bir kadın kısa kürkünü garson eşliğinde kuğu gibi çıkardı .Beyaz gömlek siyah pantolonla kalmıştı üç adım ötemde ..İki kişilik servis açılmıştı .Herhalde açılacaktı bin kişilik masa açılsa hakkıydı,derken yemeğimi yemeye başladım gözüm hep masada eli kolu zerafeti saçı başı dudağı kilitlenmiştim.Bakmayayım diiyorum ; ayıp ayıp, utan pis serseri diyorum kendime `; ama en fazla 5 10 saniye ıtaat ediyordum buna...Derken telefonum çaldı , arayan İstanbul'dan sevgilim .Herkesin Rus olduğunu  sanarak haklı olarak rahat konuştum..
-Nasılsın hayatım Moskova nasıl ?
-İyi canım nasıl olsun soğuk buz gibi..
vs vs vs
-Bana bak rus karılara bakarsan senin gözlerini oyarım ...
-Yok hayatım öle söylendiği gibi değil  bir  boka benzemiyorlar .birkere sarışın, buz gibiler, görsen korkarsın ...
Cümlemi bitirmeden karşımdaki sarışın melek bir kahkaha attı.. Gülüyor elini ağzına götürüp..  bakıp bakıp  gülüyor..anlamadım
-Canım kim var yanında, kimle berabersin ?
-Canım yalnızım yan masalardan geliyor ses...
vs vs..
Neyse ben seni otele geçince ararım görüntülü deyip kapadım telefonu 
kadın hala gülüyor...
Çat pat İngilizcemle sordum ...
-İs sory something funny ( Pardon komik birşey mi var ? )
-Yok bir şey yok , rahat ol dedi  VE  hala gülüyor....

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın