gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Benim Elimi Kana Bulamayıp Öyle Kendiliğinden Ölsene!

05 Eylül 2018, 15.44
A- A+




Onu, iki bedeni göz kararı mukayese edip göğsünün biraz üzerinden çifteyle vurdum. Tüfeğin açtığı yaradan kan boşalırken, büyük bir homurtuyla yere düştü. Aldığım tarifsiz zevki ikiye katlamak üzre, ölmekte olan bedeninin başına gittim. Gözlerinde, yaşama tutunmaya dair son bir ışıltı vardı;  kenarlarında, -sanırım- duyduğu acıdan yaş birikmişti. Kanı içinde kalakalmış, katiline yalvarır gözlerle bakmaktaydı. İçimdeki nefret daha da büyüdü. Son bir tekme attım, o iğrenç gözlerini görmek istemiyordum, bir an önce geberip gitmeliydi.


Öldüğünden emin olduğumda; onu, tiksinerek tuttum, yana çevirdim. Boynuna kalın urganı bağladım ve çekmeye başladım. Sefil varlığı sürüklenirken, derisi soyuluyor, zaten kan içinde olan bedeni, daha da bir kana boyanıyor, kandan bir iz oluşturuyordu yolda. Ömrümde, bu kadar güzel, seyredilesi bir iz daha görmemiştim. Bu iz, kendisine "insan" denen, o ucubenin iziydi. Hayata bıraktığı, kimseye zararı olmayan belki de tek iz...

                                         -------------------------------------------------

http://www.hurriyet.com.tr/vurdugu-boz-ayi-yavrusunu-yolda-surukledi-17-b-40945091


Zalimin cezasını; ona, zulmederek vereceksin. Empati yoksunu canavarlara, aynıyla mukabele edeceksin ki, hak yerini bulsun. Zerre kılın kıpırdamayacak. Senin varoluşundan başka varoluşlara, dünyada yaşam hakkı tanımıyorsan, sen de gayet ölebilirsin.

Ölsene!

Öl!

YORUMLAR

06 Eylül 2018, 18.04
Ölsünler Güzelsurat, dünya temizlensin evet! O kadar çok insan var ki böyle, ne kendine, ne dünyaya bir yararları olmadığı gibi; olan güzelliklere de zarar veriyorlar. Bu model bir insanı getirseler önüme; ya bunun kafasını keseceğiz, ya da şu sincabın kuyruğunu keseceğiz, deseler, yeminle tereddüt etmem. Vurun gitsin kafasını, derim. Sosyopatım galiba, ya da kasap mıydım neydim, biri öyle buyurmuştu .dddd. Neyse... Kime ne zararı var yani o sincapcağızın, bakıyorsun hoşuna gidiyor, kuyruğunu seviyorsun filan di mi:) İnsanımsının sevilecek nesi var?


Helincim, çok kaybolma ortalıktan. Kalbi, aklı, özü, sözü bir, içindeki iyi ve kötüyü dengeleyebilen; iyiyle, kötüyü nereye kanalize edeceğini bilebilen; insan denen varlığın, ne komple sevgi kelebeği, ne de komple eşek arısı olmadığının idrakinde olan, rasyonel düşünce sahibi 'gerçek' insanlara çok ihtiyacım var şahsen benim. Çok acayip insanlar var ortalıkta, kendimi accayip yalnız hissetmeye başladım vallahi smile Resmi Teşekkür ederim yorumun için, öpüyorum güzel yanaklarından smile Resmi
06 Eylül 2018, 22.28
Yorum yapasım kaçmış. Allah Allah. Ama belgesele bayılırım o antilop yiyen aslanlar falan. 
07 Eylül 2018, 08.10
Tamam minicik deli, birazcık inatçı Güzelsurat :) Bezdirdiler seni eleştirerek Türkçe'nin yeterli olmadığını söylediğin halde, kendileri de pek Türkçe bilmeyenler, biliyorum. Yazı yazmaktan vazgeçme, o konuda ihtiyacın olursa edit vs. ve her konuda tabii :) sen de mesaj at bana, sakın sakın çekinme tamam mı :) smile Resmi


Ben de, goril yavrusunu yemeyip, besleyen çita belgeselini çok severim :) E yorum yapasın kaçar tabii Tiagmo. Özel mesajla yorumunu yapmıştın zaten. Teşekkür ederim, güzel şeyler yazmıştın mesajda. Sanırım, ortalara yazdığından daha başarılısın o şekilde, bundan sonra öyle dene istersen .dddd Neyse sende çok sapma yok da; bir de ortalarda kükreyip, özel mesajlarda miyavlayanlar var bak, onlar çok enteresan. O da bi nevi belgesel sayılır. Güzel  ama çok eğlenceli :)


*Ya sanki ben daha önce bunu bi yere yazmıştım, dejavu mu oldum nedir smile Resmi Yoksa yazdığım yer mi kaymış, yoksa yerin ayarı mı yokmuş, yoksa cinler periler mi bastı bu Gamyun'u, yoksa smile Resmi yoksa smile Resmi yoksa smile Resmi ...
07 Eylül 2018, 08.35
Bu blogları neden siliyolar anlamıyorum. Bu yazı yazma işi sanırım yaradılıştan ne mezunuydun.
Yok yok ole doğa üstü güçlerim yok. Ama korunma altında olduğuma inanıyorum
07 Eylül 2018, 09.09
Eğlence anlayışının değişiklik arz etmesinden oluyor o. Onlar da öyle eğleniyorlar işte :) Hayır yazdığım şeyi bulamıyorum, yazdığım şeyler havada kalıyor, sonra deli diyorlar bana :) Aman uğraşamıcam ya, kim ne yaparsa yapsın. Yazmam yorum filan olur biter. Yazma işi, öncesinde çok okumakla alakalı bence, sonrası da Allah vergisi sanırım. Ben ilkokul terkim .p Acaba edebiyat okusam daha mı iyi yazarım, bi düşüneyim bunu .ddd Diğer dediklerini anlamadım, anlamadığıma da şaşırmadım :)
O değil de, sabahları burada olmaktan hiç hoşlanmıyorum ya, gece sakin oluyor sayfada yaprak kıpırdamıyor ne güzel. Demin bir foto eklendi, kumaştan epeyce tasarruf edilmiş bi kılık, dikkatimi çekti baktım. Ya bir de ne göreyim: Fotoların 2-3 tanesi tesettürlü, diğer 2-3 tanesi de cıbıldan hallice :) Bu nedir ya, bu nasıl bi yozlaşmadır arkadaş! Şimdi ben bunun hakkında bi yazı yazsam da onaylamasalar di mi? :) Onaylamazsınız di mi Sayın Yönetim? smile Resmi
07 Eylül 2018, 09.53
Sen yaz bana ver ben blog yapayım. Belki erkek diliyle bi blog ben yazsam onaylanabilir. Altınada cezbe production yazarım.
İlkokul mezunu olduğuna inanasım gelmedi. Ama hayat okulunu iyi okumuşun belli. O resimlere bende baktım alaycı bir durum var sanki. İhtiyarın birine sormuşlar soyulmuş fıstık mı soyulmamış fıstık mı... :)))
Sen yat, benim için hayat sabah başlıyo. Gece 11 de irtabatım kesiliyo dünya ile ama akşam 10 gece 2 arası uyku şart beyinin fonksiyonlarını iyi bir şekilde yerine getirmesi için. Sonra gece 3 te kalk 
 Başı kapalı (itikatlı)olmanın yüze vuran bir izdüşümü olur. 
Dejavu oluyom falan dedin ya o yüzden yazdım son cümleleri.


07 Eylül 2018, 10.09
Hay Allah ya, bu sabah herkes çok esprili .ddddddddd O yazı erkek yazısı değil, anca bi kadın yazabilir onu. Şöyle seyreltik, usturuplu kasarsam belki onaylarlar, denerim :) Ya cidden mi inandın okul vaziyetlerine :) Sana artık daha iyi davranacağım Tiagmo .p  Fotoları görmüşsen, anlamışsındır demek istediğimi, bariz uçlar yani. Bak, son eklediğim videonun altında, yorumlar var, karizması olmayan gariban bi arkadaşımız yorum yapamayıp oraya yazmış, onları oku. Aşağı yukarı senin söylediğine benzer şeyler var. Antrparantez şunu söyleyeyim: Sanırım yazdığın en mantıklı şey bu şimdiye kadar. Demişsin ya; başı kapalı olanın, yüzüne vuran bir izdüşümü olur. Süper bu bak. Aynen katılırım. Hadi gidiyorum ben artık.  
07 Eylül 2018, 10.33
Bana iyi davranmak önemi yok bana iyi davranıp davranmamanın.
Hikaye ile çağrıştırın. 
Birgün hz. Mevlana yolda yürürken bi papazla karşılaşmış.
Eğilmiş hürmeten Mevlana, ona istinaden papaz da eğilmiş. Sonra mevlana daha da eğilmiş. Derken papaz gitmiş.
Mevlananın yanındakiler amann efendim neden bu kadar eğildiniz, hem bi de papaz, demişler.
Mevlana da.; "Ne yani tevazuyu papaza mı kaptırsaydık"


07 Eylül 2018, 11.21
Tam pc yi kapatıyordum, kötü zamanlama be Kontrpalak :) Benim en nefret ettiğim şeylerden biri; konunun, asıl mecrasında değil de, bir başkasının yazısının altında veya gerçekten aynı şeyleri yineleyip, yeni bir şey söylemeyen fuzuli bloglarda, laf sokma usulü konuşulmasıdır. Buna emin ol önce. Sürekli aynı şeye maruz kalıyorum maalesef ama yine de tercih etmezdim. Onaylanmayan bi yorumum vardı, benim son yazımın altında. O onaylansaydı, zaten senin yazında tekrar etmeme gerek kalmayacaktı Plywood.


Senin yazını asla dediğin gibi algılamadım. Çok fazla insan var, göründüğü gibi olmayan, çark eden. Ve artık gülünecek noktaya gelinmişti farkındaysan. Bunlar üzerine yazdın sandım açıkçası. Yani dediğin gibi, ikili çekişmede bir taraf olduğunu filan düşünmedim, niye düşüneyim yani, ne yazmıştın ki onu işaret eden? Öte yandan, yazdığın konu getirdi beni o yorumu yapmaya. Yani hani, onu iliştirdim belki ama gökten zembille inmedi, durduk yerde alakasızca yazmadım. Tam da, olduğun gibi görünmekle alakalıydı yazıyı bağladığın yer, gayet yerinde oldu ve yazdım.


Yine de, madem sen böyle hissettin, kusura bakma. Böyle düşüneceğini bilsem yazmazdım. Ben, bana yakışanı bilirim, kime ne yakışır onu da bilirim, sen yorma kafanı. Böyle başa, böyle tarak tabiri, bazı durumlar için vardır. İnsanlara son noktaya kadar toleransım vardır benim, hele ki bi değer görmüşsem. Fakat insanım, karşımdakinin insan olup olmadığı konusunda yanılabiliyorum. İlkinde tecrübesizlikten, ikincisinde merhametimden yanıldım, üçüncüsüne dönmek salaklık olur benim için. Bu yüzden, senin iyi niyetine emin olduğumu bil lütfen; ama sen, müdahil olma söz ettiğin konuda olur mu. Yazılarını silmeme kararına da çok sevindim ayrıca. Silme aga smile Resmi


Bu defa kesin gidiyorum, sövseniz cevap veremem .ddd Değerlendirmek isteyen varsa buyursun .p
07 Eylül 2018, 23.36
Mevlana alıntın güzel tabii Tiagmo. İnsan tevazu sahibi olmalı. Ama yeteri kadar olmalı bence. Aşırı tevazu da, kibir de; gerektiğinden fazla olan her şey gibi, yapay ve gerçekdışı oluyor bana kalırsa. Önünde eğilecek değerler vardır, hatta ayağına kapanılacak değerler de vardır. Her insanın bu değer biçme mekanizması farklılık gösterebiliyor. Ben, ederi kadar eğilirim şahsen. Mevlana öğretisi, en benimsediğim, kendimi yakın hissettiğim öğretilerden biri. Ama yine de, hiçbir şeyi biat boyutunda içselleştirmem ben. Sadece, aklımın ve kalbimin ögütttüğünü alır, aklıma ve kalbime yerleştiririm. Seni durup durup haşlıyor olmamı önemsemiyor olmanın, senin tevazundan kaynaklandığını demek istiyorsun galiba :) Tamam, öyle olsun şimdilik :)

08 Eylül 2018, 00.33
"Bezdirdiler seni eleştirerek Türkçe'nin yeterli olmadığını söylediğin halde, kendileri de pek Türkçe bilmeyenler, biliyorum. Yazı yazmaktan vazgeçme, o konuda ihtiyacın olursa edit vs. ve her konuda tabii :)"

Sempatik olsun diye gülücük kısmını da alıntıladım. Sende onun için koymuşsun. 

Ben gamyuna pek sık giremiyorum, bahsettiğin insana bu tarzda bir uyarıda bulunmuştum; şimdi okuyunca bloğuna girip baktım benden sonra diyende yokmuş. 
Yani ne yapsaydım sırf yüzünün güzelliği için büyük çoğunluk gibi süper yazmışsın mı deseydim? Burada düşüncesini yazılı ifadeye döken kişi anlaşılmak istiyorsa yazı diline biraz dikkat edecek. Ki ben elimden geldiğince yapıcı olmaya çalıştım. 
Benden kırılmasın, onu kıranlar hiç okumayanlar. Zerre değer vermemişler, yaptığı hatayı bile görmemişler. Sadece koyduğu fotoğrafı görüp ona yorum yapmışlar. Yoksa bende bu işin profesörü değilim. Beni bilmene rağmen bana böyle demişsen ayıp etmişsin
08 Eylül 2018, 10.03
N'aber Duk? Hoşgelmişsin, madem gelmişsin dur ben sana bi destan yazayım :) Sempatik olsun diye gülümsedim bak. Senin bi takıntın var bu konuda galiba; insan gülücük atınca ya komik bir şey vardır ortada, güldüğünü ifade etmek istiyordur veya mutludur o ettiği sohbetten arada gülümsüyordur. Niye gerektiğinden fazla anlam yüklüyorsun ki yani :) Bak bu son gülücük, cidden güldüğümü ifade ediyor. Sonra nedir yahu o, her yorumunun başında "Gamyun'a girmiyorum" ifaden? E iyi girmiyorsan girmiyorsun ne yapalım yani .dddddddddddd Bak bu d'ler de kahkaha attığımı ifade ediyor. Ben pek sevmiyorum da şu türlü gülmeyi: :)))))))))))))))))))))) Bu yüzden .dddd yapıyorum, altında bi şey arama.


Ne diyordum; ha işte her yorumunun başında aynı şeyi söylüyorsun. Yalnız bak yazı ilk üçte değil ama yorumu görmüşsün, arada bi bakıyorsun demek. Çok sıkı takip etmediğin için, Helin'e sadece senin tarafından bu eleştiriyi getirdiklerini düşünüyorsun sanırım. Bu yüzden, yalnızca seni kastederek yazdığımı düşünmüşsün. Gamyun'a çok sık girmiyorsan, kaçırmışsındır büyük ihtimal.


Helin her yazının başına; "Ben yurdışında yaşıyorum, bu yüzden Türkçe'ye çok hakim değilim" mi yazacak? Sanırım bu tür eleştiri almamasının tek yolu bu. Çok yoğun yorum yazdığın dönemlerde, kimse sana gelip "madem bu kadar yorum yapıyorsun, şu Türkçe'ni düzelt", demedi sanırım. Hem sana şunu sorayım; bu portalda onlarca yazı yazılıyor anlam bozukluğu olan Türkçe ve bozuk imlayla. Bir yığın insan var, öğretmeni de dahil, berbat Türkçe kullanıyorlar. Neden Helin hedef oluyor? Sen neden gidip onlardan birine getirmiyorsun bu eleştiriyi de, Türkçe sıkıntısının gayet sağlam bi mazereti olan ve bunu açık yüreklilikle söyleyen Helin'e getiriyorsun? Bunun cevabını rica edeyim. Türkçe güzel olsa ne hem, yazdığı bir şey ifade etmedikten sonra? Vallahi ben artık sadece şuna bakıyorum; kim aklı başında şeyler söylüyor. Aklı başında insan sayısı epey bi azken, Türkçe ahkamı kesmek hem lüks, hem abesle iştigal kanımca.


Bir de şunun cevabını rica edeyim: Yazı okuyup yorum yapıyorsunuz ya sizler. Özellikle erkeklerin bu yüzden olumlu yorum yazdığını söylüyorsun. Peki olumlu veya olumsuz yorum yazan siz erkekler; neden yazarın güzelliğiyle, çirkinliğiyle ilgileniyorsunuz? Yazıyı okumak, profil gezmeyi gerektirmiyor ki. Hele birisi, Helin'in bir yazısında, -önyargıyı eleştiren bir yazıydı- "bu kadar foto eklemişsin -saymış fotoları:)- ,bir de önyargıyla ilgili yazı yazıyorsun", gibi bir şey söylemişti. Sanki silah zoruyla profil gezdiriyorlar elemana. Bir de bağladığı yere bak yani. Helin'i tanıyacak kadar gözlem yapamamıştım o sıralar, yoksa cidden çok ağır şeyler yazacaktım o abuklayana, öyle böyle değil... Senin bu güzellikle alakalı yazdıkların da kulaklarımı tırmaladı bu yüzden. Derhal çıkıyorum bu kanaldan.


Nihayetinde Duk kardeş; bu işler böyle. Senin yorumunu okumuştum, kibar bi dille de olsa eleştirdiğini gördüm. Ama seni veya bi başkasını hedef alarak da yazmadım o alıntıladığın kısmı. Genel olarak o yüzden eleştiriliyor ve eleştirelecek, onu belirtmek istemiştim. Ve halihazırda da, Türkçe ahkamı kesip bir başkasına akıl verecek yetkinlikte birisini, kendim de dahil olmak üzere görmüyorum. Seni rahatsız edip sık girmediğin Gamyun'a, mecburi bir giriş yapmanı sağlayarak, rahatını bozmak da istemezdim hani, çok pardon .p Ayrıca, girilen yazı altlarında, Türkçe hata bulucusu olmak gibi bi misyonu olan, yazının içeriğiyle ilgilenmeyen insanlara iyi yorumcu diyemiyorum ben. Bu anlamda, sana ayıp ettiğimi de düşünmüyorum. Senin yaptığın ayıpları sayarsak burdan Mars'a yol olur, açtırma güzel ağzımı şimdi benim smile Resmi


*Şimdi düşündüm de, cidden üzerime bi yorgunluk çöktü. Hem kendi yazılarımda, hem de başka arkadaşların yazılarında gözlemlediğim; yazılanla ilgilenilmiyor çok fazla. Yazan, bir noktadan sonra ne yazdığını unutuyor. Ben unutuyorum şahsen. Hele şu son dönem; biri, ötekine laf sokayım diye giriyor bir yazının altına; öteki, dur bu bana laf söylemiş cevabını vereyim diye giriyor yazıyla alakalı tek kelam etmeden. Ehh işte arada geyik oluyor filan, sohbeti tutanlar sohbet ediyor, tutmayanlar kavga ediyor. Bir de tuhafı, bazıları yalnız başına da kavga edebiliyor :) Enteresan ittifaklar oluşuyor, birileri birilerine yaranmaya çalışıyor filan. Bu manzaranın temizce bir yerinde kalmaya çalışsan da kalamıyorsun ister istemez , sana da oluyor bir şeyler. Bu ne ya! Zamanıma yazık, gözcağızlarıma yazık! Açılayım ben biraz :)

08 Eylül 2018, 11.29
Cezbe en iyisi burda bulunan 10 15 arkadaş bir yerde buluşalım. Bole olmaycak. 
08 Eylül 2018, 16.22
Öncelikle cezbeciğim telefondan yazıyorum. Mükemmel bir salata yapmışsın içersinde bir ben yokum diyeceğim ama görüyorum ki bende varım. Pek sık giremediğimi belirttim, çünkü geç cevap veriyorum/ geç dönüyorum demek istedim. 

Yani bu nasıl bir blogsa yazdığın konudan alakasız ve yorumcunun yaptığı yorumdan bağımsız ne varsa söylemişsin. Yani ben hususi olarak bu yazıyı seçmedim, sen bizi çağırmışsın.  İki nokta üst üste ve parantez koymayla nasıl komik olunamıyorsa, uzun uzun yazıp gelişi güzel cümlelerle haklı olunamıyor. 

Birde bana niye bu, bunu eleştirdin demenden abes. Hayır başkası diyebilir ama senin demen abes. Hoş olmadı yani. Biliyorum benimle konuşmak ve seninle diyaloğa girmem için yapıyorsun ama özelden de yazabilirsin. Her zaman göremem bak, uyarmadı deme.

Ben kırdıysam ve bir şeye mani olduysam özür dilerim. Memleket zaten dingonun ahırı gibiyken bu işlere çok alıştık. Fakat üniversite okumuş, avrupada yetişmiş biri en azından benim ana dilimde bana yazarken biraz daha dikkatli olsaydı süper olurdu. Benden sonra kendi öz eleştiride bulunmuştur. Tabi sen fena gazlamışsın. Önüne gelen yere yazıyorsun
09 Eylül 2018, 08.38
Evet, haklısın; o on onbeş kişi buluşmalıyız Tiagmo. Olmuyor böyle, yeterince tepişemiyoruz! Teneke alemindeki her şey nasıl yavansa, kavgası da öyle yavan. Benim içimdeki manyak, tatmin olamıyor bu ağız dalaşından öte geçemeyen çekişmelerden. Halbuki reel olsa ne güzel; şöyle kafasına bi vurdum mu birinin, kan akar foş foş;  gözlerini oyup misket oynarım, bağırsaklarını çıkarıp ip atlarım. Bu ne böyle cnm ya smile Resmi


Duk, nereye yuvarlanıyordu? smile Resmi smile Resmi Yahu Duk (cuğum diyecektim de tuhaf oldu Dukcum .p) ne büyük demagog olduğunu unutmuşum. Sana tane tane anlattım işte, niye cümlelerimi gelişigüzel, anlattıklarımı boş buluyorsun. Nasıl alındım ya smile Resmi .pppp  Niye sorduğum soruları "bari sen bana bunu sorma" şeklinde boğuntuya getiriyorsun a canım :) Hele o son paragrafın beni benden aldı. Yazdığım onca şeyi anlamadın da mı, söylediklerini tekrar ediyorsun? Sen uzun şeyleri okumayı sevmezsin, cm usulü hitap etmek lazım sana, kesin okumadın hepsini .ddddddd Kızın yazısının altında yorumum bile yok, o ne demek öyle gaz vermişsin vs.? Ha şu var bi de: Sen bana, kaç yıldır burda yazan, kadın cinsinden bi blog yazarı olarak; erkek yorumcuların niyetini, vasfını, davranma biçimini mi anlatıyorsun :) Onun kitabını yazdım ben, üçüncü baskıya giriyor. Sen, seni de anlatma bana, o da komik oluyor. Bu konuyu kapatıp başka konuya geçeyim ben, serbest çağrışayım :)


Bak o yazdığın üçüncü paragraf var ya; o paragrafta şaka yaptığını belirtir şekilde ifadeler kullanmalıydın. Like this; :p :) ;) :D İşte bu sevmediğin ifadeleri kullanmadığında, ben yanlış anlamam ama; yazdığın, başka insanlar tarafından ciddiye alınabilir. Ya, onlar nasıl konuşuklar öyle :) Aklım fikrim seninle diyaloga girmekte yav, başka şey düşünemiyorum, gözüm hep mesaj kutusunda .pppppppp Yabma böyle güzel kardeşim aaaa. Zaten özel mesaj konusunda dertlerim var son zamanlarda; aslanla miyav belgeseli çekiyorum. Belgeseli çekmeye başladığımdan beri, bu belgeselde daha önce oynamış başroller geliyor aklıma tek tek. Meğer ne kadar çok aynı kaderi paylaşan insan varmış. Seni görünce sen de aklıma geldin bak .dddddd Bazen öyle oluyor ki, birine bi şey söylüyorsun; toplu mesaj niteliği taşıyor, alınacak öyle çok insan varmış ki. Hani sanki sıraya dizilmiş insanlar domino taşı gibi, baştakine bir tokat akşedince, hepsi birden sırayla devriliyor ahaha. İşte aklımda böyle görüntüler, olaylaaaaaaar olaylarrrrrrrrrrr :)


Şimdi şöyle yapalım; benim seni çağırdığımı düşündüğün ve göremeyebileceğin, benim açımdan elim ve vahim durumları düşünerek; ben seni çağırdığımda, direkt "Duk45" şeklinde başlık atıp yazı yazayım. (Yoksa seninle diyaloğa girememekten telef olacağım, ki istemeyiz :)-)  Böylece görebilme ihtimalin de artar. Nickini de cümle içinde geçireyim senden bahsediyorsam, kelimeden aratma yaparsan, şıp diye bulursun. Yapalım bunları, maksat güzel kardeşimize yardımcı olmak.


Ya bunları yazdım da, sürekli gülüyorum, aklım hep o ifadede; "telefondan yazıyorum" .dddddd Hiç orijinal olunamıyor yahu. Ben bunun geyiğini yapacağım kesin .ddddddd


09 Eylül 2018, 19.59
ulen bir kerede son sözü söylemesen kıyamet kopacak. Sen böyle upuzun yorum yaptın mı sabahın körü olsada  valla okurken uykum geliyor.

Yani ben burada binlerce yorum yaptım. Blog kısmında eskiden rastgele blog okuyabiliyorduk, şuan bilmiyorum öyle bir sistem olsa arkadaşlar benim bol bol yorumlarımı okur. Yaptığım şeye eleştiri denecekse ben kimseyi böyle tatlı dilli eleştirmemiştim. Bırak blog yazmayı benim yüzümden gamyunu terk edenler oldu. Cezbe bende ki dil papuç kadar bunu biliyorsun. Zaman zaman sende tattın .p Maneviyat ve insaniyetlik ayrı yaptığı işi güzelce yapmak ayrı. Yoksa bende şeker gibi çocuğum milleti niye kırmak isteyeyim demi ama. Tamam sende cevap verme gari, Manas Destan'ı gibi uzun destan yazmayalım
10 Eylül 2018, 16.27
Severiz Duk kardeşi susalım. Yine de; son gülücüğü biz atarız aga smile Resmi :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın