gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Pıtı Pıtı Pıtı Pıtı Pıtı Pıtı Pıtı Pıt Pıt Pıt Pıt .pPppppPpPPpp

14 Eylül 2018, 09.05
A- A+

İnanın arkadaşlar, "inanın" dedim ama şu an inanamayacağınız bir yerdeyim ve tabletten yazıyorum. Bangkok- Phuket uçuşu, sefer numarası bilmem kaç. (Ben dünyayı geziyorum, siz anca olduğunuz yerde pinekleyin mesajı veriliyor. Mesaj türü: Liminal, satırarası)  Yerimizi bulduk oturduk, ben nasıl mutluyum, acil çıkış kapılarının bulunduğu sıradayım. Bu uçakların hepsi bacaksızlara göre yapılmış, bu sıra rahat ohh ferah feza, dizlerimi ağzıma sokmadan (fidan gibiyim maşallah, süpsüper fiziğim var mesajı verilmek isteniyor. Mesaj türü: Liminal, satırarası) yolculuk edeceğim. Sevincim bundan. Hostes geldi, tuhaf aksanlı bi ingilizceyle rutin uyarıyı yaptı. O rutini bilmesem, çözemeyeceğim ha ne dediğini, öyle bi aksan... Kısaca; bakın burası acil çıkış kapısı, herhangi bi' tehlike durumunda, şunları ve bunları yapacaksınız. Kabul etmiyorsanız, yerinizi değiştireceğiz, diyor. Tüm acil çıkış kapısı sırasındaki yolcular, "lan nasıl olsa bi' şey olmaz" diye, hostesin anlattığı şunları ve bunları dinlemiyoruz, basıyoruz 'ok' i hemen.


Birazdan havalanacağız. Uçak, karada giden bir araç olarak düşünüldüğünde çok ilkel. Karada giderken, sanki dengesini zar zor sağlayabiliyor, biraz da takırdıyor havalanmadan önce ya; bu bana hep komik geliyor. Yani uçağın karizması havada, yerdeyken at arabası gibi bir şey oluyor. Neyse havalandık, pilot uçuşa dair bilgileri verdi. Bu pilotların hepsi aynı yerde diksiyon dersi mi alıyor bu gevrek konuşmaya ulaşabilmek için, bunu düşünüyorum. Bir tane de şöyle yaymadan konuşana rastlamadım yani. Neyse... Kemerleri çözebilir, telefon vs. nizi açabilirsiniz, uyarısı yapılıyor. Herkes aportta bekliyor zaten, o aletleri açıp kuş mu konduracaksak ne yapacaksak artık, bilmiyorum. Hoop uçak modu, bilumum aletler açılıyor tarafımızdan. Eh başlıyoruz pıtı pıtı pıtı pıtı...


Yolculuk güzel geçti. Alçalmaya başladık, birazdan ineceğiz. İnerken muhteşem bir manzaraya şahit olursunuz bu seferin sonunda. Palmiyeleri ve denizi görürsünüz, denize iniyormuş hissi alırsınız inerken de. Cidden şahanedir görüntü. Birazdan görmeye başlayacağız, o yüzden gözüm dışarıda. Görüntüyü yakaladığım an, gözlerimi kilitliyorum. Tam bu sırada uçak aniden irtifa kaybediyor. Öyle bir irtifa kaybı ki hem de, tüm yolcular ayaklanıyoruz. Panik had safhada. Pilot, Sully filmini izlemiş neyse ki, çift motor kaybına rağmen, Allah'tan palmiyelerin üzerine değil de, denize yumuşak bir iniş yapıyor. Biz acil çıkış kapıcılar, hostesi dinlemediğimizden ne yapacağımızı bilmiyoruz önce. Sonra, yavaş yavaş yazılı direktiflere odaklanıp gerekenleri yapıyor, tahliye botlarını açıyoruz. Herkes teker teker kayarak, denizdeki kurtarma ekiplerine ulaşıyor. Bottan aşağı doğru kayarken, açtım ipadimi  (Model ve Seri Numarası: Hğ7787scAa9621)  bunları yazdım size. Çok ucuz atlattık, palmiyelerin üzerine inmek de vardı Allah muhafaza smile Resmi


Neyse yani işte dediğim gibi; tabletten yazdım. Sanırım delireceğiz bir süre sonra bu telefon-tablet şu ve bu merakımızdan. Şu çocuk, büyüklerden akıllı sanki...


https://www.youtube.com/watch?v=OJ_sB22AWK4

YORUMLAR

14 Eylül 2018, 12.17
Nereye indin. Dubai sanki. Miami ye kadar gidemessin çok uzak. Yada hindistan tarafında bir yere. 
Konum at hemennn.
14 Eylül 2018, 13.25
Çok gizli, bilgi vermiyorum. Telefonumun konumunu açık tutmam ben .p Yazmışım ya Tiagmo :)


*Dereden, tepeden laf sokuşturup yazıyı eleştirenler için iki kelam edeyim. Leblebi, çekirdek türevinden şeyler işte, benim için öyle yani. İyi yazıları ekleyecek bir ortam da yok ayrıca. Biz de aramızda, kimseye laf sokmadan, çanakçılık, çorbacılık yapmadan da eğlenebiliyoruz. Malum Duk'la muhabbetimiz çıktı bundan önceki blog, sonra da "tabletten yazıyorum" dedi, ben de yazıverdim espri olsun diye. Yani arkadaşıma, gülsün diye güzellik yaptım bu defa. Hepsi o. Her şey yerinde güzel, olumlu yorum da olumsuzu da. Gelip yorum yapılır, beğenmedim vs. denir. Kimsenin "vay nasıl beğenmezsin" diyeceği yok :) Fikir yazısı da değil, kimseyle tartışmaya gireyim fikrimi savunmak için. Çok ayıp ordan burdan alakasızca konuşmak. Ayıp bunlar, çok ayıp smile Resmi
14 Eylül 2018, 15.22
Admin yok mu sürekli taciz altındayım! 

Sabahları mesaj kutumda gamyun.net şifre yenileme maili görüyorum. Dün gece yine birileri duk45 şifre yenileme seansı yapmış ve sık sık şifremi unuttum, mail gönder yapmışlar. Umarım tiagmo değildir, çünkü çok kötü bakıyor. 

Bu arada bilgisayardan yazıyorum. 
14 Eylül 2018, 16.55
He ya cezbe hızlı geçmişim bankooka gitmişin pattaya ya falan gitme ha. Biz oraya duk ile erkek erkeğe gitcez:)))
Ya duk bu resimlerimi beğenmiyor gamyun onu bende sevmedim. çakal gibi bakıyom.
14 Eylül 2018, 16.57
tabletten bukadar yazdığına göre pc olsa kitap çıkartırdın sanırım :D beğenı yapmıorum  kayda değer 1 blog olarak göremedim  :p tapletinle sana iyi yolculuklar ..
15 Eylül 2018, 05.10
Duk telaş etme, belli ki biri senin peşine düşmüş. Gizli hayran filan olabilir smile Resmi Hani böyle düşünüp mutlu olabilirsin :) Yalnız, sen deyince baktım, bu nickle ilişkili adreste bana da aynı maillerden gelmiş :) Daha önce de başıma gelmişti. Seninki kadar sık değil de, denenmiş işte. En son da dün denenmiş bak. Sanırım o da benim hayranım:) Yoksa biz ikimiz, birbirimizin şifrelerini çalmaya çalışan birer manyak mıyız, bu da ihtimal dahilinde smile Resmi smile Resmi Bilgisayardan yazıyorsun demek .dddddddd Hmmm... Bunu bi düşüneceğim :)


Hep kıyamet alametleri bunlar smile Resmi Tiagmo'nun içinden, fena bi zampara çıktı gördünüz mü .p Neler de biliyormuş bak :) Bu bir geyik değil de, gezi yazısı olsaydı Tiagmo ve ben o gördüğüm yerleri anlatsaydım, inan sadece Pattaya'yı hakkını vererek anlatamazdım :) Gitmediğimden değil, gittim oraya da ama anlatılacak mekanlara gidemedim .ppp Kalabalık gitmiştik biz, kız erkek, evli, bekar karışık... Daha önce oraya yalnız gitmiş olan erkekler; bize, Pattaya'da görülmesi gereken nadide mekanları anlattılar gezerken, o erkeklerden biri de eşimdi antrparantez :) Çok enterasan şeyler öğrendik biz kadın kısmı. Ve fakat o mekanlara gitmedik tabii. Yani sadece nakledebilirdim ki, onaylanmazdı yazdığım büyük ihtimal .p  Hiçbir erkeğe tavsiye etmiyorum ama :) Bence gidip kendinizi bozmayın oralarda, sonra sevgilinizden, eşinizden filan acayip taleplerde bulunabilirsiniz ki mazallah yani smile Resmi Oralara yaptığımız gezilerden, bize kalan esprili bi söz vardır: Çipeçıl masac? (Special massage?) .ddddddd Bunu, hep sorarlar o minik kadınlar, tam da yazdığım tür bi tellafuzla :) Allah'ım neler getirdin aklıma, neler yazdırdın bana Tiagmo.


Allah söyletiyor size bunu AşktanSabıkalı :) Bilgisardan yazmalıyım haklısınız, hadi inşallah bakalım :) Bu arada, beğeni bırakmamakta da haklısınız, ben de öyle düşünüyorum, ben de beğeni bırakmayacağım bu yazıya. Bakın, burnumu da kıvırdım / 22 Bundan bir önceki blogda, helikopterin pervanesinden ve telefonla yazıyordum. Mizah yazılarında pek başarılı değilim ben ama o eğlenceli oldu epeyce. Dilerseniz onu okuyun, belki bu beğenmediğiniz yazıyı telafi eder, temiz bir sayfa açarız .ddddddd Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.


*Yeni yüzler görmek güzel. Olumlu veya olumsuz, yorum yazmalısınız ki, yazan da kendi kendine konuşuyor olduğunu düşünmesin. Katılım şart :) Bir de iyi niyet ve samimiyet, o koşul-şart.

15 Eylül 2018, 08.05
Cezbe ben internetten inceledim okadar param ve zamanım olsa önce çin seddinden başlarım(gezi bence, genel kültür olanıdır). Ne muameler var onu senden duyuyom. Muhabbet olsun diye soledim. Ben yaz geldimi 3 - 4 günlüğüne anca boşa çıkabiliyorum. 
17 Eylül 2018, 03.43
Kendilerini, giydikleri 20cm dolgu topukla, hala yetişemedikleri boyları olan, geçkin, yaşlı erkeklere pazarlamaya çalışan; o giydikleri ayakkabının santimi kadar yaşları olmayan 17-18 lik, çaresiz kadınlardan söz ediyoruz Tiagmo. Gülüyoruz ama hiç de eğlenceli bir konu değil esasında. Rock barlarda, cluplarda, ancak kafayı bulduktan sonra eğlenebildiğimi söylemeliyim ordayken. Ayıkken bu görüntüleri kafam da, kalbim de kaldırmamıştı açıkçası.


Çin'e ben gitmedim ama sevgili zevcim .p gitmişti bir defa. Çin Seddi'nin tamamını gezmeye, insan ömrünün vefa etmeyeceği, yollarda geberip gidebileceği gibi bir izlenim edinmişti :) Her tarafı aynı düzen yapıldığından, bi kısmını gezmenin yeterli olabileceğini filan söylemişti. Bilmiyorum artık, sen bilirsin :) Tayland'a gidip pişman olmak söz konusu değildir ama. Bildiklerinden başka bir dünya görmek isteyen herkese öneririm. Sen böyle yazınca içime de dokundu biliyor musun. Ekonomisi sağlam, gelişmiş ülkelerdeki asgari gelire sahip insanlar; en azından emekli olunca dünyayı gezerler. Bizde, emekli olunca insanlar ölür genellikle. Bir b.k görmeden, emekliliğinin sefasını sürmeden ölür bizim insanımız. Üzdün beni.

17 Eylül 2018, 03.50
Herkes şahit oldu mu, lütfen okuyun Şehr-i19Mayıs yorumunu. Lütfen! :) Bakın görün ki, kendisi nasıl da alçakgönüllü, kendini bilen yüksek bir ruhun sahibi.:) Yeni imaj çalışması bu. Tezgah üstadı :) Bu yorumu okuyup bitirdiğinizde anlayacaksınız ki; Şehr-i19Mayıs yüce ruhlu bir insandır, özrünü dilemiştir; buna karşın Cezbe, berbatın berbatı bir insandır ki, bu özrü kabul etmemiştir :)


Yorumun genel başlığı olan "özür", dilendiği yer bakımından, çok çok doğru, olması gereken mecrada. Şöyle ki: Eğer kalabalığın içinde, ortalık yere, hiç arzu edilmeyen, nahoş  bir şey yapmışsanız; o ortaya yaptığınız şeyi, yine ortada ve kalabalık içinde gelip kaldırmalısınız. Bu herkesin örnek alması gereken bir davranış biçimi. Bu doğru mesaj verildiği için, teşekkürler.


Sana, olabilecek en kısa şekilde anlatmaya çalışacağım  Şehr-i19Mayıs. Sen benden kıdemlisin burda, epey bi hem de... Seninle blog portala dayalı tanışıklığım yaklaşık 6-7 yıl diyelim. "Şu ortamda, sana en fazla kötülüğü kim yapmıştır", diye sorsalar bana; bin bir tane nickiyle ve yüzüyle, kurduğu türlü çeşitli tezgahla, Cezbefobia'ya (mania da olur) kapılmış hazımsız, kompleks dağı sakinlerinin yarenliği eşliğinde, ŞEHR-İ19MAYIS'tır elbette, derdim. Bu sorunun cevabının, tartışılmaz tek adresi olduğunu biliyorsun. Arama motoruna bu soruyu sor, direkt senin nicklerinden herhangi biri çıkıyor, o derece :)


Ben seninle, ne dün arkadaştım, ne bugün arkadaşım, ne de yarın arkadaş olabilirim. Ben sadece, senin içindeki iflah olmaz kötüyü, elinde olmayan nedenlerle içinde tutamadığına kanaat getirmiş (veya öyle olduğuna kendini inandırmaya çalışan), tüm yaptıklarına rağmen,kendi içindeki merhamet duygusunu son raddeye kadar kaybetmemeyi denemiş olan, herhangi bir insanım. Ben, senin arkadaşın değilim yani, hiç olmadım. Tüm insanları  sosyal deney faresi gibi gören ve kendini de fareli köyün kavalcısı ilan eden biriyle arkadaşlık kurulamaz. Fareli köyün kavalcısı, o her şeyin açıklığa kavuştuğu son perdede; ancak, yanında kalanlarla arkadaşlık edebilir. Ki onlar; kavalcının fare yerine koyduğu insanlar değil, gerçekten fareleşmiş insanlardır. Yanında, yörende kim kalmışsa seni gerçek manada tanımaya muktedir bir aklı olan ve hala seninle arkadaşlık edebilen; düşün sen bir onları, ne dediğimi anlayacaksın.


Özrünün samimiyetsizliği; dengesizliğini belli eden, yazıyla ilgili yazdığın saçmasapan "geçmiş olsun" dileğinde gizli. Ve sen, benim bunu anlayabileceğimi bal gibi biliyorsun. Çok da gülmüşsündür eminim onu yazarken. Sana, kendini ıslah çalışmalarında başarılar dilerim. Allah yardımcın olsun. Ama sana, daha önce de birkaç kez söylediğim gibi, bunu yalnız başına başaramazsın, maalesef içinde bulunduğun durumun vehametini göremeyecek kadar kopmuşsun. İşi sadece Allah'a bırakmamanı salık veririm. Dilerim, çevrende sana yardımcı olabilecek; seni, kendin konusunda bir şeyler yapmaya ikna edebilecek insanlar olsun. Bunlar da benim iyi dileklerim. Al bu da çiçek smile Resmi


17 Eylül 2018, 09.44
İlk okuduğumda kurgu sandıydım. Yarım aklım işte. Ee ben de haklıyım Cezbe. Bottan aşağı inerken
 ipad açmak da nedir :)) 

Çok geçmiş olsun...
17 Eylül 2018, 15.56
1Yalnızlık .dddddd Yerden göğe haklısın. Sanırım uçurmuş olmalıyım ki, sen tut bottan aşağı inerken, aç ipadi blog yaz smile Resmi E haliyle, kimse ciddiye almaz beni smile Resmi


Hala söylediğin yalanlarla beni kötü duruma sokup, sıyrılmaya çalışıyorsun. Ki kime çeviriyorsun bu filmi yani, ben X birinin gözünde kötü olsam ne olmasam ne. O biri benim için X'den fazla ehemmiyet taşımıyorsa, bana ne yani??? Sen Allah'ı bile kandırmaya talipsin ama tabii, unutuyorum bunu. Bu özrü bir yazının altında dileyeceğim, diyen sensin. Ben de sana "sen bilirsin" dedim. Ve asla, ima ettiğin gibi, plan proje içine girmedim, o içtenpazarlı hesapçılık sana mahsus, benim yapabileceğim bir şey değil. Ne yaptığının, ne ettiğinin günahını, mesajda gayet güzel çıkartmışsın bana. Sonra burda "dalgınlık" demişsin, bir yazıya bağlamışsın olayı :) Hele ki o "geçmiş olsun" dileği .ddddddddd Ya git Allahını seversen git, bana uzak Allah'a yakın ol.


Kimlerin sana, ne niyetle yazdığını da yazmıştın bana, unutuyor musun yazdıklarını, git oku. Ben bir şeyi ifşa etmiş de değilim. Toplasan bugüne kadar 6-7 yılda en fazla 20 mesajlaşmayı geçmeyen özel muhabbetin nasıl bir ifşası olabilir? Yaptığım tek çirkin şey vardı bu son olayda. O da "ortalarda kükreyip özel mesajlarda miyavlanması" ile kurduğum cümleydi, ancak bu bir ifşa olabilir. Sen çok hak ettin bu çirkinliği, ziyadesiyle hem de. Ki bunu hak etmiş olduğunu da kabul ettin. Git git vallahi kaldırmıyor midem. Bu nicki gömersin artık, başka nickle gelirsin, başka senaryolar denersin. Benim için hepsi tekrar olacak inan. Evet, 180 lik son mesajını da okudum bunu yazmadan. Şimdiden başarılar, Allah yardımcın olsun. Bak ben sana hep, her şeye rağmen iyi dileklerde bulunuyorum. Yardım et kendine.
17 Eylül 2018, 17.59
Ben şimdi gezemediğin için yüreğin mi burkuldu çezbe? Eğer böle bişeye yüreğin burkuluyosa. Boşa verme burkulan yüreği. Hayattan beklentilerim çok az, okadar az ki acaba bir baraka da ömrüme devam edermiyim düşüncesi bile var, içimde. 
Oyuncak arabalarım vardı, bir çoğunu hediye ettim. Booomboş dünyada zevk ve isteklerin ne kadar çok olursa, dünyanın zulmüde o derece ağır olur.
17 Eylül 2018, 18.58
sana yaptıklarım için bende özür dilerim cezve
18 Eylül 2018, 03.29
Aa Babette Nazım yazmış, dur bakayım hangi yazıya yazmış diye merakla baktım, sonra şöyle oldu suratım smile Resmi :) Üfürmüşler sana ama hangi taraftan bilmem.dddd Ben "Babette üfürmeleri"ni seviyorum ama, takip ediyorum, genelde bana üfürdükleri yerden üfürüyorlar ki mutabık kalıyorum o üfürmelerle :) Nazım iyidir, bu şiir iyidir, verilen mesaj şahanedir. Sana nerden üfürdüklerini çok açık etmesen de, ben sonuca bakarım. Zaten içine sövülesi idealizmim yüzünden, 10. köyün kadrolu sakini olan zatıma doğru soğuk soğuk üfürmez bu yazdıkların :) Eline sağlık, ne güzel oldu, gittim dinledim, Nazım'a selam çaktım. Zaten dışarıda da gerçekten kurşun gibi ağır bir hava vardı,  aklımı hüzünle ağırlaştırmıştı. Hafifledim derken ağırlaştım, ağırlaşmışken hafifledim, sağa sola yalpaladım, sonra oturdum oturduğum yerde. Sağolasın, eyvallah.


Sevgili Sürahicim; bunun geyiğini yapmasaydın keşke. Ben mutlu değilim durumdan. Sana ciddi şeyler yazayım dur. Özür dilemek, cidden erdemdir. Bir pişmanlığı ifade eder. Her pişmanlık ifadesi de, bir özür niteliği taşır. Özür dilemek, ileriye dönük bir vaatdir esasında. Öyle her babayiğidin harcı da değildir üstelik. "Önümüzdeki herhangi bir zamanda, benden sana yönelecek olan böyle bir durumla karşılaşmayacaksın"ın yükü biner sırtına insanın. Bu yüzden; pişmanlık belirtiyorsan, pişman olduğun şeyi yinelemeyeceğin konusunda kendinden emin olmalısın. İnsan, kaç kez aynı konuda hata yapar, kaç kez pişmanlığa düşer, kaç kez aynı şey için özür diler. Özür dilemek, sözle yapıldığında kıymetli olan değil, vadettiğini yapabilir olduğunda değer kazanan bir şey. İşte erdem olan da o, yoksa herkes özür diler. Zor işler, derin mevzular Sevgili Sürahicim .p



Senin yazdığın da üzdü ama daha çok yazdıklarının, bana çağrıştırdığı şeyler üzdü beni Tiagmo. İnşallah istediğin yerleri gezip görürsün. Sendeki tevekkülü saygıyla karşılıyorum, ki herkeste olmalı. Ama tevekkül, bir şeyleri sorgulamaktan da alıkoymamalı seni. Sen, çok çalıştığın halde, kültürünü merak edip görmek istediğin yerleri gidip göremiyorsan; fakat diyelim, nasıl zengin olduğu hiç mi hiç belli olmayan X vatandaşın oğlu, sırf uçkur sevdasına, Pattaya'ya, oraya, buraya gidebiliyorsa bu ülkede; bir yanlışlık, bir adaletsizlik, bir basiretsizlik var demektir. Bu durumu, sadece dünyanın bozuk düzenine bağlayıp kafayı rahatlamazsın.  

18 Eylül 2018, 04.00
Fazla yaşatıyorsun,  hem gereksiz hem tehlikeli. Acil çıkış kapısındaki blogu öne çekecek,  manivelayı saat yönünde yarım tur çevirecek, kapıyı iterek açacaksın. (Biz de uçağa çok bindik o hostesi de, kapiyi da iyi biliyoruz mesajı ;) ) Acil çıkış kaydırağını açmadan önce de, uzun süpsüper bacaklarla soruna bir tekme tamamdır. 
Daha önce benzer bir konuda uzun uzun yazmıştım, şimdi kısa geçtim.  Hatta bakiyorum da, gereğinden çok daha uzun bile olmuş. ;)
18 Eylül 2018, 10.18
Bana az daha acırsan sana anne diyeceğim, sonra kimliğimi verip kaydımı üstüne geçireceğim. :))
Afrikada aç insanlar varken vs..  ben pek bi zenginim. 
Zenginlik bana göre paraya ihtiyaç olduğu zaman çıkarabilmek, karnını istediği şekilde doyurbilmek. 
Ama şu var; örneğin
 fakirin hayattaki mutluluğu ve parasızlığı = zenginin parası ve huzursuzluğu
Bole bir dengi vardır.
18 Eylül 2018, 16.48
Ben, dışarıdan öyle görünmese de; öldürmeye değil, bilakis yaşatmaya meyyalim Bay Blue. İnsanları, mezara gömmekten ziyade, bulundukları mezardan çıkarma eğilimindeyim. Hele ki değerli olanları... Bu yüzden, yazdıklarınızı, harfiyen anlayıp gönülden kabul etmekle beraber; sizi, bir miktar vahşi bulduğumu dile getirmeliyim.(İnceltilmiş, açık mesaj .ppp) Ayrıca; o acil çıkış kapısının nasıl açılacağını, o kadar gerçeğe yakın anlatmışsınız ki, hani bilmesem, sizi de o uçaktaydınız sanacağım. Gerçi neden olmasın, olabilir de... Ama kesin olarak pilot değildiniz, ondan eminim. Sizin telaffuzunuz, gerektiğinden çok daha düzgün ve gerektiğinden çok daha fazla tehlikeli çünkü. :) smile Resmi


A çok rica ederim Tiagmo. "Acımak" duruma uygun bir kelime değil. Ama tüm insanların "acıklı" olduğu söylenebilir bak. Şu evin kredi borcu bitsin, kimliğini getirmen konusunu bi düşüneyim ben :) Bu arada lafı kaynattın. Olsun :) Şimdi hiç papaz kılığı giyecek modda değilim. .ddd
19 Eylül 2018, 00.25
Sizde olmasanız blog blog degil ) sanırım.
20 Eylül 2018, 01.21
Şimdi niyet okumayayım ama; her türlü şık olmamış o yorum.
29 Eylül 2018, 22.22
Busines koltuklar cereyanı daha bir kabul buyuruyorlar. Fizik bozulduğunda o bölüme yeşil ışık yakılır. Egzotik, kendinden başka bir şeyleri düşünmeyen bangogh, meraka bağlı vasat veya yüklü egzotik, bilmecerle dolu puket ve liler. İyi mi yapıyorlar, belki de. Belkiden puan kırpacak puan verecek kişi tabiki turistin işi. Yeni şey var mı bakıyım dedim. Yorum yapmıştım, o ve ona dair herşey dünde bile kalamamış. Silinmişler hep. Çin delete burcu çıkarmış olabilir her neyse olan benim ünüme oldu.
¿¿¿¿¿¿

4 bin yıl sonra internette yapılacak kazı çalışmasında bulunması çok zorlaşacak yorumumdan mahrum kalmasınlar başka bir şey istemem. Şimdi zaten değilim, o zaman da mı ünlü olmıyayım. Yine bana hüsran yine bana kötülük yapılıyor kayahan amcam. 
&&&&&&&&&&

Kendime bir iyi haber, acilden inerken açılan tabletli vaziyet birilerinin telefonuna çarpmamışsa havalimanında youtuberlik yapan kamera güvenlikcisi olsun isterim. 1 hafta sonra bangoghun video paylaşım yerlerine bakıcam arıcam. Eğer bulursam yine burada paylaşıcam videoyu. Sitenin birinde silinen yazılar yüzünden arka arkaya 3 yazısı görünen blogerin diğer yazılarını da okumalı mıyım, netleşir yarın öbürgün problem değil. .  
¥¥¥¥¥¥
Şu an için bildiğim bir şey var ama. Tatmin olduğum bu şey bu yazıyı yazan blogerde hiç bir şekilde ® yok. Yorumlarımın yok olmayacağını bilmek sevindiriyor.  Ömür boyu hayat sigortasıyla 4 bin yıl sonrasının özdiyişleri olacaklar. 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın