gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

KOCA BİR ÇINAR'sın GAMYUN

08 Mayıs 2019, 14.02
A- A+

Hey gidi GAMYUN hey.. Senelerce kimler gelip geçmedi ki yolundan, sen milyonlarca insanı içine sığdırdın da biz bireyler olarak kocaman heybetine sığamadık. Aslında toplanma ve eğlenme merkezini sarınım bizler yanlış anladık, hoyratca harcadık, kırdık, döktük isyan çıkartıp her bir köşeni talan ettik. Nice sırlar taşırsın ( aşk, entrika, yalan, ihanet, iki yüzlülük, mutluluk, üzüntü v.s.. ) dile gelsen kim bilir neler anlatırsın.. Bir katil'in KILIK değiştirmesi gibiydi RUMUZ değiştirmek, aklanacak, bütün yanlışlarımızdan kurtulacaktık sanki Ya VİCDAN'ımız. Öyle bakardın ki gözlerimizin içine; ben seni yine kabul eder, gizlerim ama sende hatalarından ders al eski hatalarını tekrarlama der gibi.. Güncel yaşantının sorun ve stresinden biraz olsun uzaklaşıp gölgesinde soluklandığımız KOCA BİR ÇINAR'sın GAMYUN.. Rumuz ardına gizlenerek bastırılmış bilinç altı duygularımızı biraz abarttık sanırım, olmak isteyipte olamadığımız kişiliğimizi seni ayna bilerek yansıttık; Egolar tavan oldu lego yaptık. Bugüne kadar ben hatalıyım diyeni görmedim herkese göre hata başkasındaydı, doğru olan bizdik yanlış olan hep karşı taraftı GIYBET GIYBET'e misafir oldu misafirler o kadar içli dışlı oldu ki akraba oldu.. Sen sessizce tebessüm ederek GIYBET'lere istemeden müdahil oldun. Çınar olmak kolay değil gölgende soluklanan insanlar değişir, konular değişir, eğlenceler değişir değişmeyen tek şey GÖLGE'nde SOLUKLANan HERKESin en yakınlarının bile bilmediği sırlarını sırdaş gibi heybetine gizleyip sindirdiğinORTAK SIRDAŞ olarak kalacaksın. Acısıyla, Tatlısıyla senelerce gölgende soluklandık, güldük, ağladık, eğlendik, hüzünlendik, mutlu olduk. Abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz, dostlarımız, sevgililerimiz hatta ailelerimiz oldu. Bu güzellikleri yaşamamıza yardımcı olup heybetinin gölgesinde bizlere yer açtığın için kendi adıma ( Bu ortamda düzeni, disiplini ve güveri sağlayıp bizlere burayı sevdiren yönetici arkadaşlarada ) TEŞEKKÜR EDİYORUM..

YORUMLAR

09 Mayıs 2019, 19.36
Bizlerin bilip dile getiremediğimiz çok şeyi öyle güzel anlatmışsın ki  Gamyun sırlarımızla dolu klavye başında gerçeklerden kopup olmak istediğimizi bir alem... içinde eğrisiyle doğrusuyla yalanıyla dolanıyla yarattiğimiz kralların kraliçelerin olduğu ikinci hayatımız dünyamız  GAMUYUN  Teşekkürler ..
09 Mayıs 2019, 22.18
Küçücük detay larda kocaman ayrıntılar gizlidir, içinizden geçene dil olabildiyse yazım ne mutlu bana..

Herşey yerinde, zamanında, tadında güzeldir. GAMYUNun elbette hayatımızda yeri ve önemi olacak yaşantımızı aksatmayıp önüne geçmeyecek kadar tabi ki.......

Kendini ve haddini bilen o kadar mütevazi efendi takılan KRAL ve KRALİÇE lerin olduğu gibi padişahım çok yaşacıların sunni hava ile şişirdiği balondan KRAL KRALİÇE lerinde olması doğal ( çocuk balondan sıkılırsa minicik tırnaklarıyla patlatır balonu ) 
10 Mayıs 2019, 00.26
 Bu kadar düzeyli, bu kadar içten ve gayet herkesin anlayabileceği dilde anlatılamazdı bu düşünceler..
Yüreğinize, kaleminize sağlık..Hem Gamyun ailesine, hem size  paylaşım için tekrar teşekkürler..
10 Mayıs 2019, 09.42
Okuyan Gözlerinize yazıyı anlayıp daha güzelleştiren yüreğinize Sağlık Du_Ru_ hanım..
22 Mart 2024, 21.33
Bi sen sigmadin cektin gitdin:( 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın