gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ÇAT ÇOT! (Alındın mı Cicim!?)

27 Aralık 2019, 16.36
A- A+

    Ben kim miyim?

   Hayır hayır, ben karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytan değilim. Sonuçta zamanında hepimiz ahmak samuray savaşçılarıyla savaştık ama konu bu değil. Konu tam olarak; Voltaire. Voltaire diye yazılır siz voltran diye okuyun.

Ben seçilmiş, seçkin, özel biriyim. Ben odunu oduna sürttürüp kıvılcım çıkarttıracak olan, kötüyü kötüye kırdırtıp iyileri yağmaya itecek olan, deli şairlere taş yedirtecek olan...

...insanları akıllandıracak olan bir voltranım ben. Tek kişilik dev voltran.


Özel biri olduğumu kanıtlamak için, size çok acayip bir şey çıkarıp göstermeme gerek yok bence de. Şahsım buna yeterli bir kanıttır. Şahsımın ne menem bir şey olduğunu anlamanız için ağzımda kuş tutmam ben, o kuşu sıkarım. Asla muhaliflerin yaptıklarını yapmam.


Böylece artık kimse yaralı gergedanların ne yaptığını düşünüp merak etmez ve merak ettirmezdi. Kimse içten içe hüzün kelebeklerinin ne renk giydiğini düşünmek zorunda kalmaz ve direkt sorardı. Çünkü dürüstlük bunu gerektirirdi. Gerekirse de direkt icraat. 

Belki olabilsem başka neler yapardım, kimbilir başarırdım da. Bir işaret ah bir işaret.


   Bi sn Amerika özgürlük anıtını ne yapalım diye soruyor. Hayır kesinlikle üzerime alınmadım. Bi sn Silivri'den gelmişler. Galiba bizzat alınıyorum, o da ne yerlerde mi sürükleniyorum??? ÇAT ÇOT!!!

(Hoşçakalın, artık oradan seneye her Cuma yazarım. Silivri de soğuktur şimdi yeniyılda!)



YORUMLAR

27 Aralık 2019, 21.55
okuyan 41. kişiyim 
iyi de ne anlattın... ==????
28 Aralık 2019, 08.59
Kurban olduğum bu nasıl saçma bir yazıdır.İnsan yazdımı okuyan haz almalı...Bu nedir yahu blogmu bu şimdi? Her zaman oldugu gibi yine abuk subuk cümlelerınle blogu boş yere işgal etmişsin...Aha şimdi gözlerime acıdım gereksız yoruldular diye...bence sen git oyununu oyna zırvalayarak milleti meşgul etme.Hadi kuzummmm.....Bir daha seni  görmeyeyım buralarda:)))))))))
28 Aralık 2019, 12.42
  cafo07 hislerimize tercüman oldun:))
28 Aralık 2019, 14.47

Şair burada diyor ki, biraz goygoy yapmayı öğrenin 8çizme gibi...

Mutlu yıllar...
29 Aralık 2019, 01.09
Geçmiş olsun ...
29 Aralık 2019, 01.11
İlk taşı atmaktan çekindim, günahsız değiliz sonuçta.. ;) 
Ama bakıyorum da çat çot atılmaya başlamış bile taşlar... 

Ve öyle goygoy tornistanı ile de kurtulamazsın. Ee n'apacaksın şimdi? Hydra'yı öldürebilecek misin? Her kestiğin ikilenirken hem de. :)))) 

29 Aralık 2019, 14.19
Sosyal medya dünyasında hiç takılmamış komikli capslerle hiç geyik çevirmemiş (goygoy yapmamış) gibi yorum gelmiş şundan. Sosyal medyada tanıdık gelen bu fotoların eski sahibi ne hızlı delikanlı ne dolaplar çevirendi, çok canlar yakmışlığı vardı onun halbuki. Yani biraz kurcalansa Kürşat, Özkan falan isimleri çıkacakmış gibi her an. Bu yeni hesap sahibi biraz saf galiba.s
(Eski kullanıcı ile yeni kullanıcı bir mi bilmiyoruz)
29 Aralık 2019, 14.32

Kuyu bulmuşlar gördün fırsatçıları Mavisakal, davşancı şaşırmacasından sonra Hydra iş görür :D

29 Aralık 2019, 15.45
Merhabaaaaaa :)
Önce yazıya mı yoksa yorumları mı yorum yapsam bilemedim. smile Resmi  

Cafo, besbelli kıskanıyorsun Otherand'ın kafasını ve bekliyorsun dört gözle yeni yazılar yazmasını.  Hiç öyle "bu ne, şu ne" ayağına yatma şimdi. Ben mikserim unutma. :)))))

Blue, sen de yaptın bi benzetme  oradan vuruyorsun taşlamak falan. Sen değil miydin görmeyince ölür diyen bi yorumunda. :) Gördüğüne göre demek ki yaşatmak istiyorsun.

 Hoşunuza gidiyor ikinizin de Otherand'ın yazıları altında bi şeyler söylemek. Yalan deyin şimdi. :)) Teşekkür etmelisiniz bence O'na.

Yorum yapan diğer arkadaşlar için bi şey diyemem, tanımıyorum kendilerini.
 
Helincem, endişelenecek bir şey yok inan bana. Otherand gayet iyi durumda. Yazıyor, eğleniyor, gülüp geçiyor. Seviyorum seni çok. smile Resmi smile Resmi 

Yazıya gelince ben beğendim. :) Yo şaka değil, ciddi ciddi beğendim. :))))  Hoşuma gitti bu yazı. İnsan denen varlığı çıplak şekilde ortaya koymuş. Belki bilinçli, belki farkında olmadan ama var bi şeyler yazıda. :))) Başarılı yani.

Neyse, yazarın başka bi yazısı altında başka şeyler de diyebilirim, çok uzatmayayım yani.:))  Batırırım en alasından çuvaldızı.  Malum insan denen varlık değişiyor; fikirleri, zikirleri.....  Bugün böyle düşünüyorum, yarına Allah Kerim...

Son olarak mademki yazıya Voltaire'den giriş yapılmış ,  ben de onunla sonuçlandırayım.


"Öfkeni aklınla yenemiyorsan kendini insandan sayma."

"Kötü insanlar, iyi insanları sınamaya yarar!"   ( Voltaire)


 
 

2020 şu görüntüye bakın ya :) 2020  Böyle bi şıklığı görmek anca 2222'de olur onu da ben göremeyeceğime göre ( bilemem de )   en iyisi 2020'nin tadını çıkarayım.  Mutlu Gelsin, Kutlu Gelsin, Hoş Gelsin inşaallah.

                                                                                                                   Babette.





29 Aralık 2019, 20.02
Haydaa, ah be babette. :))

Hoşuma giden otherand ın yazılarının altına yazmak değil ki, bizatihi kendisi ve yazdıkları. Sürüden ayrı sıradışı biri ve tabiş yazdıkları da öyle. Mesela ben Joe DALTON'u da Redkit'ten daha çok sevmişimdir her zaman. Ha elime geçse veririm odunu veririm odunu o ayrı.. ;) 

Evet öyle yazdım. Şeytanı! öldürmek istiyor ama beceremiyor ve cebelleşip duruyordu iyi niyetli arkadaşlar. Nacizane yol gösterdik ama beklendiği üzere gözden kaçırdılar. Belki de dikkate almadılar bilemiyorum ama sonuçta arada kaynadı gitti bizim acil durum makarna kolisi :)) Sen kaçırmamışsın ki, zaten buna da hiç şaşırmadım.;) Yoksa şeytanı öldürmek neden benim dileğim olsun. Hem ben de pek doğru değilim ki.. ;) Yaşasın tabi.. :)) 

"Öldürmek" ve "Davşan" yorumlarından sonra buraya yaptığım yorum arasında fark gözettin sanırım ki, fikirler zikirler değişiyor demişsin. Yok yav fikrimiz de zikrimiz de aynı sadece "İnşaatçıyı" seviyorum. Naif adam. Mübarek sanki inşaat mühendisi değil de ebru sanatçısı:)) O birşey demez diye konuya dahil olduk yoksa, öldürmek meselesindeki gibi davşan meselesi de şahsi bir karşı çıkış değildi.. ;) 

Yav ne çok yazdım. Seviliyorsun babette ama kadının zekisi de hiç çekilmiyor. El aman el aman... :))) 
30 Aralık 2019, 09.14

Artık vakti geldi, zaman otherhand'ın ifşa zamanı. Yönetimin ta kendisi prezidınt-prezıdınt olarak, gamyun ayağını denk alsın.



Mersinli Cihangir abimizi bilirsiniz, inanılmaz sürekleyici konuşup, hipnoz eder, kullandığı kelimeler çok mantıklı gelir ama konuşma bitince, anlattıklarından hiç bir şey anlamazsınız. İşte otherand, cihangir abimizin bizzat ta kendisidir. Ne yazık ki, birileri onu Gamyun'a bulaştırmış ve o da bizi, yazılarıyla hipnoz etmeye, buradan devam etmekte.


Bakın bu son video, durumu tam olarak açıklıyor. Biraz küfürlü ancak, otherand'ın futbol içerikli videosunu izlerseniz, durumu anlarsınız.
30 Aralık 2019, 11.53
Ah be patron :)))
Madem videolarla iletişim kuruyoruz o zaman ben de sana bi video önereyim. Adresi kopyala, yapıştır. Ben video eklemekle uğraşamam.

https://www.youtube.com/watch?v=zTj90zCTYaY

Evet evet o balonlu olan. :)))

Kimse seni dinlemiyor. :))  Seviyorum seni patron.  :))) 



Blue  :))
"En tehlikeli kelime "ama"dır.
 Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür!
 Mesela, seni seviyorum ama gibi."   Oğuz ATAY

Şunu da unutmayın Sevgili İnşaaatçı: Tarih yalnız mutsuzları yazar.

Hadi ben kaçtım şimdi, görüşürüz. :))) 

30 Aralık 2019, 12.51
:))
Yok ama mama babette, seviliyorsun, net... ;) Bu birincisi. 
İkincisi, ikincisi yok. Zaten bu aralar zarlar hep, hep yek.. İçelim... ;) 

İlker'in tiradı harikaymış, izlememiştim tşk. 

Gmsnn madem bir yol açtı, yürüyelim arkadaşlar:)) 

Bu da benim en sevdiğim tiraddır. Haluk Hoca'yı da gıyabında Emmy için tebrik edelim yeri gelmişken. ;) 
https://youtu.besmile ResmizCe8a-uU8
Demek ki neymiş, seviyorsan isyan etmeyecekmişsin, eğecekmişsin başını usul usul yürüyecekmişsin... 
Ne blog, ne de yorumlar ile alakası yok ama yine de şurada dursun. Birinin işine yarayabilir. :) 
"Kimse Gmsnn'yi dinlemiyor" demişsin kimbilir belki seven birileri Bekir'i dinler... :) 

30 Aralık 2019, 13.24

Madem kimse gmsnn'i dinlemiyor. O zaman gmsnn; sen çiğköfte ol biz lavaş saralım seni yavaş yavaş
30 Aralık 2019, 14.24
Lavaş dediğin, Amerika Colorado eyaletinin ekmeği. İnsanlar ekmek parası için Sakramento'ya kadar otobüsle gidiyor, neden? Çünkü oranın kızılderili yerlisi bunlar. Ataları barış çubuğunu bulan insanlar. Ama tabi, Amerikalı prezıdınt yedirir mi bunlara barış çubuğunun ekmeğini, yedirmez, bunların çadırlarını yakıp yıkıp, yerine fabrika yapıyor. 

Fabrika duman çıkarttığı için Çin'den bunu gören, çekik gözlüler, vay sen bize dumanla zehir yolladın diyip, cevaben füze yollamasınlar mı? Tabi gönderdikleri füze, İpek yolunu takip ederek gidiyor. Nereden geçiyor bu İpek yolu? Özbekistan, İran, Türkiye, oradan ver elini Avrupa. E Türkiye'den geçerken, İpek Tanrıyar var bu eski manken, buna uğrayıp, catwalk yürüyüşü öğreniyorlar. Öğrenmekle de kalmayıp, köpeklere, civcivlere öğretiyorlar. Orman tam bir jungle anlayacağın.
30 Aralık 2019, 15.27
Komagene Çiğ Köfte (Challenge) Meydan Okuması | Evde Etsiz Çiğ Köfte Tarifi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın