gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Pinokyonun İnsan Olma Çabası

08 Mart 2020, 23.15
A- A+

   Kafamın tepesinde duran bodurca bir adet beyazlamış saç teli var. İlk farkettiğimde 20'li yaşlarımdaydım. Şimdi 30'u biraz geçince yine gördüm.

Aynada, öylece dikelmiş bana bön bön bakıyor gibi. 

   Farkettim dediysem annem sayesinde. Gördü sonra ağabeyimden falan tecrübeli annem haber verdi. Koparırsam uzar vs çoğalırmış, öyle dedi. Şimdilerde yine aklımda, duştan her çıktığımda bir bakıyor, ama yerindeyse sorun etmiyorum. 

   Benimle birlikte yaşlanan bu saç teli, neden o da bir kutlama haketmesin? Örneğin yaş kutlaması, örneğin kadın-erkek-insan günü kutlaması vs. Kafamda bir insan taşıyorum ya. Benimle yaş almış kanlı canlı bir insan, desem yanlış olmayacak. Eyyy saç insan, ey insan evladının saç kılı,
senin de iyi bir insan olma gayretini ve çoğalma arzunu tebrik eder, insanlar gününü en içten duygularımla kutlarım. Sevgiler canım.



YORUMLAR

10 Mart 2020, 18.32

Yazalım da dükkanın önünü kapamış op'un biri, çekilse de işimize baksak
11 Mart 2020, 17.09
beyazlamış saçı -kılı çekince çift oluyo , pinokyonun burnu yalan söyleyince uzuyo... Keşke diyorum insanların ( hani pinokyo değiliz ya ) yalan söyledikçe bi yeri uzasa , uzuv önemli değil uzasın yeter ( saçı hariç herkes uzatıyo saçı ) .

kutlamayı beceremedim saç telini #otherand. Malum ironiden anlamayanlar epeyce fazla. Yinede dileğine katılayım bende tebrik edeyim.

12 Mart 2020, 00.17

Şu yakışıklıyla, bizi kim tanıştırır?
12 Mart 2020, 00.38

Teşekkürler aşeka :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın