gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

23.03.2020 Pazartesi

25 Mart 2020, 11.46
A- A+
23.03.2020 Pazartesi
Merhaba Sevgili Dostlar
Yazmayı bir süre ihmal ettim. Üstelik okuyamıyorum da... Aylar önce başladığım Lev Tolstoy'un "Diriliş" adlı romanının 299. sayfasına saplanıp kaldım! Aslında merak da ediyorum:Prens kötü yola düşmesine neden olduğu, üstelik, haksızlık edip mahkum ettirdiği için pişmanlık duyduğu kadınla beraber Sibirya'ya gidecek mi? Kadına kendini affettirebilecek mi?
Neyse biz bugüne dönelim: Şu ara sağlık sorunlarımla ateşkes yapmış bulunuyorum. Kalbim, akciğerlerim, midem, sağ bacağım, aklım bu ateşkese ne kadar uyacaklar bekleyip göreceğiz!
Şebnem'le, halimizden memnun; huzurlu mutlu Aydın'da yaşıyoruz. Merkezden uzak ama, çok güzel aydınlık bir eve taşındık. İyi bir usta, sade fakat çok güzel ve kullanışlı,sağlam bir kitaplık yaptı.Kitapları yerleştirdik çok güzel oldu. Buraya taşınırken eşyaları taşımaları için tuttuğumuz işçiler kitaplarımızın yarısını çöpe atmışlardı.Fark ettiğimizde iş işten geçmişti.
Sanem'i Didem'i Nisa ve Mithatcan'ı özlüyoruz. Tabi damatları da! Arabamız olsa gidip ekmek elden su belediyeden bir süre kalır döneriz.!
Uzun zamandır dışarı çıktığım yok. Eskiden, berbere, yemeğe, sinemaya giderdik. Birkaç aydır evdeyim. Şebnem alışverişe çıkıyor. Bir de üstüne corono salgını geldi.
Televizyondan, haberleri, bazı dizileri izliyorum. Kuruluş Osman, Hekimoğlu, Mucize Doktor, Tutunamayanlar...ve sörvayvır! -Böyle yazılmadığını ben de biliyorum!.- Dizilerin izleyemediğim bölümlerini bilgisayardan izliyorum.
Bakalım bu ev hapsi ne kadar sürecek. Benim için sorun değil. Yeter ki bu salgın fazla can almadan sona ersin.
Bazı insanların, sorumsuzluğu, daha doğrusu aptallığı beni çıldırtıyor.
Bir bakıyorsunuz yan yana köprüde balık tutuyorlar; bir bakıyorsunuz aynı bankta dip dibe oturuyorlar. Bu durumla başa çıkamayınca yetkililer çareyi bankları kaldırtmakta buldu. Üstelik bu insanlar altmış yaş üstü risk grubu... Şu "Bize bir şey olmaz." kör inancı, ve sloganı, cahil cesareti; yurdum insanında oldukça bize her şey olur!
Şimdilik hoşça kalın, sağlıcakla, mutlu huzurlu kalın.
Selam ve sevgilerimle...
AliÇ.

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın