gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Rusça imişçesine oku: Efsun Pavyona Düştü

09 Şubat 2021, 04.14
A- A+

   Diziler-filmler her zaman bir yolunu bulur.

   İzleyici ölsün der, başrol oyuncusu ölür. İzleyici kahraman olsun der, yanrol oyuncusuna öyle bir senaryo yazılır ki... Ekranlarda izleyici ne talep ederse o arz edilir.

Çukur'dan bahsedeceğim biraz. Birçoğunuz izliyorsunuzdur eminim. Erdenet ailesinden geriye tek kalan isim Kulkan, Yamaç Koçovalı'yı kaçırdı ve... İzleyici sen n'aaaptın ya?! Hâlâ şoktayım. Diziyi yarıda bırakıp yazma kararı aldım. Diziyi tamamladıktan sonra da diziyle ilgili duygularımdan emin oldum artık. İzleyici bu sefer başrol oyuncusunu öldürmedi ama süründürdü. Resmen Yamaç Afganistan topraklarında süründü, delirdi. İnsanlıktan çıktı. Böcek oldu! Oha dedim.

Şuraya kucak dolusu Aras Bulut İynemli oyunculuğuna övgü. Dünya kadar kucak lazım o oyunculuğa övgü sığdırabilmek için. Popüler olup da popüler oyunculuğunun hakkını veren yegane isimlerden kendisi.

   Bir önceki bölümlerde düşmanı Kulkan'a abisini acı bir şekilde öldürten Yamaç'a bir ders vermek isteyen izleyici, bu bölümde bunun da hakkından gelen bir oyunculukla karşılaştı. İzleyiciyi utandırdı desem yeridir. Adam talebin hakkını verdi.


 

YORUMLAR

09 Şubat 2021, 16.25

Çorumlu dedin güldüm ya. Bence dengesiz ve görgüsüz ev sahipleri diye dizi yapmalılar. Kanser kitle nasıl tedavi edilire dair
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın