gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ÖÖÖÖÖÖÖÖFFFFFFFF !!!!!!

16 Temmuz 2021, 12.42
A- A+

Çok sıkıldım çook. Sıcak bi yandan zaten asdfghjklşidfghjk Ya bi de insanlar mı sıkıcı oldu, ben mi sıkılgan oldum nedir bilmiyorum. Pandemiden iyice yabanileştim sanki ben. Beş dakikadan fazla biriyle muhabbet edemiyorum. Hep aynı şeyleri konuşuyoruz bir de; salgın, sel, sıcak, gündem filan... Siz de benden, benim sizden sıkıldığım kadar sıkılıyor musunuz acaba şu an?? Bana ne sıkılırsanız sıkılın, ben içimi döküyorum .p


Neyse... Geçen, en baba(!) zirve reytingli, global bi haber kanalını izliyorum. Korkmayın, haber içeriklerinden söz etmeyeceğim. Hepsinden bööö artık hepsinden!! Haberin, haber yapılış şeklini anlatacağım. Malum Tosuncuk haberi veriliyor. Tam uçakla gelme anı. Şu malum hava yollarının hizmeti var ya hani; uçağı eş zamanlı olarak takip ediyorsunuz. Hah işte onu dev ekrana vermişler, önünde spiker anlatıyor; bir ilki gerçekleştiriyoruz -??????- şu an Tosuncuk'un Türkiye'ye geldiği uçağı, takip ettiği rotayı, ekrana yansıtıyoruz. Evet sayın izleyiciler Tosuncuk, şu anda ekranımızdaki uçakta!!!


Yahu Tosuncuk kim, dolandırıcının biri. Sanırsın, çok çok mühim biri geliyor, bunlar da uçağı takip ediyorlar. Bi de ilkmiş  :) ne ilk bilmiyorum. Teknolojiden mi yeni haberdar oldular, yoksa Tosuncuk'u ilk defa mı izliyorlarmış kanat çırparken, bilemedim.


Öyle işte. Son günlerde gördüğüm en saçmasapan haberdi.


YORUMLAR

17 Temmuz 2021, 00.58
Sevgili cezbe sizin yazı çok güzel eline emeğine sağlık da yorumda bulunan KALSAYDIN nickli beye anlam veremedim. Kurban kesmek katliamdır die yazmış. Acaba yedikleri et kıyma herneyse eceliylemi ölüyor hayvanda onları yiyor. Bu kadar aykırı olmaya çalışmayın. Müslüman ülkeyiz. Yerine getirmemiz gereken ibadetlerimiz vardır. Yerine geriren getirirde getirmeyende sussun bari. Laf olaaa beri gele
17 Temmuz 2021, 01.10
Selam konu tosuncuksa bayram geldiginde hep buna yakin haberler cikiyor genelde kacan kurban haberleri kurbanzedeler falan ; ) ne diyelim kesenlere Allah kabul etsin : ))
17 Temmuz 2021, 03.38
Dolandırıcı sahtekar ve mafya haberleri izleye izleye bizde onlardan olmasak bari:) bunlara hasret deiliz ama gozumuze gozumuze sokuyorlar saolsunlar. tosuncuga gelince milletin parasıyla biz güzel yaptı tatilini geldi :D
17 Temmuz 2021, 08.08
Önceden nasıldın ki şimdi benden sıkılıyor musunuz diye soruyorsun diyeceğim kavga çıkacak:):)

Şaka şaka...

Fikir bazında çoğu zaman çatışıyor olsak da ben kendi adıma senin her yazdığın cümleden keyif alıyorum. Yazıları böyle keyifli olanın sohbeti de kuvvetle muhtemeldir ki keyiflidir. 

Yorumlarda bulunan kurban tartışmasına gelince:) Neyse neyse gelmeyeyim. Yine bir yığın cahille uğraşamam. Ama şu kadar söyleyeyim; Klasik şekilde hemen ''biz müslüman ülkeyiz, yediği etler eceliyle mi ölüyor'' şeklinde ilkokul seviyesinde savunma yapan arkadaş, kurban kelime anlamı olarak nedir onu araştırsın. 

Bu arada ''katliyam'' değil. Katliam. Ya Türkçe kelimelerin içine etmeyin ya da yazmayın.
17 Temmuz 2021, 13.41
yazıyı okudum ana tema sıkılıyosun anladım:) olay tosuncuk ekrana gelıs harıtası buna kızmıssın :)  kime nee kıme nee bızı de sıkmaya hakkın  yokkı  ahbe cezbee:) ceazıbee:)  
17 Temmuz 2021, 22.13
evet ya bu tosuncuğa niye böyle alaka gösterdiler ki... neyse gurban da zaten daha çok kaçan tosuncuk izleyecük baba kanal da
17 Temmuz 2021, 22.25
Sizede diyorum işte agrsif... Hadi ben cahil olayım gönlün hoş olsun. İlk okul mezunu da olayım. Yaptığım yorum gayet anlaşılır. Kurban kelimesini inci sözlükden mi yoksa ekşi sözlükden mi araştırayım. Onjda söyle bari. Ne denilmek istediğimi gayette anlamış olabileceğini düşünüyorum. Laf ola beri gele.

18 Temmuz 2021, 06.25
Durun dööüşşmeyin, en azından ben de girişeyim bi .ppppp

Kalsaydın; söylediğin gibi bi yeşil istiyorum ben. Sevdiceğim de yeşil seviyor ama dolar tonu yeşili tercih ediyor. Dert büyük yani, Benjamin'le başım belada, deşme yaramı .ddddddd Ayrıca ortalığı niye karıştırıyorsun anlamadım. Teessüf ederim .dddddddd Tosuncuğu kesip mağdurlara dağıtsak, haram yiyenin etini yerlerse günaha girmiş olurlar mı Kalsaydın??? smile Resmi

Nilse; Kalsaydın'ın espri niyetiyle söylediğine eminim ben. Ama varsayalım ciddi söylemiş olsun. Kurban kesiminin katliam olduğunu dile getirmek, din karşıtlığı anlamı taşımaz bana göre. Örneğin hindiler de aynı durumdan muzdaripler, Hristiyalar da onlara dadanmış .ddd Düşünebiliyor musunuz; biz insanları, belli tarih aralıklarında toplayıp kesiyorlar misal .ddddddd Zamanın birinde böyle bir şey olmayacağına dair garantimiz yok. Biz dini vecibeler gereği bu küçük ve büyükbaşları kesiyoruz; Hindular, bu bizim kestiğimiz inekleri kutsuyor ve dinleri gereği kutsal kabul ediyorlar. Yani bir ortak nokta bulmak zorunda değiliz, istesek de bulamayız. O yüzden, bu tip tartışmaları yararsız ve yıpratıcı buluyorum. Geniş perspektiften bakmak veya konu hakkında konuşmak; kimseyi dininden etmez meraklanmayın :)

Memo İtaliano, yani sen diyorsu ki; Tosuncuk'la bayramın bi ilgisi mi var? smile Resmi


CumHurss; vallahi doğru söylediniz. Uzaktan ayıplaması kolay tabii .pppppp Belki de hepimiz potansiyel bir Tosuncuk'uz. Kimse, sınanmadığı günahın masumu değil.
Agresif; eyvallah :) Yalnız içinde 'cahil' kelimesi geçmeyen bir yorumunu görürsem; hazır kurban da gelmişken bi kurban kesebilirim .dddddddddd Biz pek çatışmıyoruz ya, genelde aynı fikirde oluyoruz ama yanlış anlayabiliyoruz birbirimizi:)


Özqee34; size teessüf ederim, çok kırıldım :) Benim canım sıkılmışsa, elbette sizin de canınızı sıkmalıyım .ddddddddd Bu yazılardan seri yapıcam hatta Püffffffffff, Pifffffffff, Pufffffffffff vb. Şimdi nasıl sıkılmasın canım, sunucunun iştahla anlatışını görseydiniz siz de sıkılırdınız. Bizi, biz izleyenleri, "ne versen yerler" türü canlılar sanıyorlar. Ki böylesi önemli bir kanalda, böyle abuk bir haber verebiliyorlar. Vallahi yine canım sıkıldı .ddddddd


Tipitip35; siz de haklısınız :) Sanırım parayı bulan, dünya turuna çıkmak istiyor. Asıl mesele seyahat ihtiyacı olabilir .p Dolandırıcılardan mağdur olmaya hevesli bir popülasyona da sahip bu ülke, Allah için o da var :)

Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum yorumları ve katılımları için. Merak etmeyin sıkıldıkça yazarım .dd Hepnize çok çiçek :) smile Resmi

18 Temmuz 2021, 09.19
Yeniden selamlar herkese guzel sabahlar cevaparinizin birinde ismim gectigini gorunce dayanamadim bir iki satirda ben patlatayim dedim sabah sabahh : ) CezbE- hanim bu sabah yazini tekrar okuyunca farkettimki bizim tosuncuk yurt disina kactigi donem meger vejeteryan olmus onun icin mubah bir kurban sayiliyor bizim tosuncuk fakat devlet din adamlarimiz ne niyetle kesilmesi konusunda hala ortak bi r karara varmis degiller bunun icin buyuk ihtimalle bizim tosuncugu kurban etmek yerine once sahim bolumunde ne var yoksa kalan onlari saharlar geriye kalaninida insallah deniz feneri tarzi bir vakfa bagislarlar da bir an once hic olup havaya ucsun ha ha ha ; ) smile Resmi
19 Temmuz 2021, 01.03
O geliş anını dört gözle bekleyenlere dev hizmet veriliyormuş siz izlediklerinizi pek anlamıyor gibisinizondan sıkıntınız 
19 Temmuz 2021, 06.54
Vallahi ben bilmem İtaliano Memo Bey. Ulema toplansın karar versin. Kesip yiyecekler mi, sabaha mı bırakacaklar filan... Onda sağılacak bi şey kalmamıştır. Var mı öyle o kadar illegal parayı gidip dışarda rahat rahat yemek! Bir yandan tüm istihbarat örgütleri arıyor adamı, bir yandan mafya bırakmamıştır yakasını. Eh işte birazcık yemiştir gariban Tosuncuk smile Resmi E baktı, huzur yok, paraları da kaptırmıştır, can korkusuna "gideyim bari beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar" demiştir. Uyanık adam. Hapisanede beleşten yer. Zaten bize faydası olacak biri olsaydı iade etmezlerdi.

Kalsaydın :) ben de teşekkür .p

Baydemirati; ironi di mi o :) yoksa sizi imha etmek zorunda kalacağım .pppp

19 Temmuz 2021, 21.06
Yürüyorum düş bahçelerinde...
Nezaketine hayranım Cezbe. Ama karşı tarafın çabasını da takdir ediyorum. :) 

Şaşırtıcı ama ne yazsan okunuyor be.. Bunun için de kutlarım seni.. :) 

Ayrıca biz kurbanı kesiyoruz, etini de yiyoruz. Hz. İbrahim'e de, Hz. İsmail'e de, Hz. Muhammed'e de inanıyoruz. Hiçbirini görmedik amma velakin söylediklerine iman ediyoruz. İman gaybadır. Kimsenin inancını sorgulama konusunda kendimizde bir hak bulmadığımız gibi kimsenin bizim inancımızı sorgulamasında da bir hak görmüyoruz. 

İsteyen istediği şeye inansın. İster ineği kutsal bulsun, ister yediyi, ister pagan olsun, ister müslim. İsterse de varoluşçu olsun, hiç bir şeye inanmasın. 

Ama hepimizin insan olduğu, insan denilen canlının inisiyatif sahibi olduğu, tercih hakkı bulunduğu, tercihlerini kimseye dayatmaması ve kimsenin gözüne sokmaması durumunda da, tercihlerinden dolayı aşağılanmaması gerektiği lütfen hatırdan çıkartılmasın.
19 Temmuz 2021, 23.28
bi taşla iki kuş;hem iki tane koyunu güdemeyecek birisinin ülkeyi dolandırdığına inanmamızı bekleyip sonrada gündem yaratmak için ülkeye getiriyorlar, hemde havayolu firmasının reklamı yapılıyor. Ne güzel almanya.
20 Temmuz 2021, 06.31
E evet Mavim Mavi. Haklısın da niye fetva verir gibi yazdın :) Naziğimdir ama gereksiz nezaketi de sevmem ben, samimiyetsiz bulurum. Kötü niyet beslemeden yazılan şeyler, taraflar arasında tartışma konusu olunca sevmiyorum. Konu da nazik bi konu malum :) Kibarca örteyim dedim mevzuyu. Bu arada "ne yazsan okunuyor" iltifata girmez, hakaret addederim .ddddddd Ya bazen de böyle yazayım dedim, aklıma geleni... Bence fena değil, çok da berbat şeyler gelmiyor aklıma sanki .p Berbatsa da şu anki vaziyet ve ahval bu, ötesi için yoğun hava muhalefeti var .d


Ovv RascaLKinG; sizde de değişik teoriler varmış. Aslında kaşık da yok, diyorsunuz .p Her şey mümkün; değildir, diyemem :)
21 Temmuz 2021, 02.51
Selamlar nasilsiniz iyi bayramlar dilrim insallah keyfinizi kacirmiyorumdur ;) yazinizi daha henuz okuyamdim ozurdilrim yorum yapiyorum farkindayim suan :) ama mesele suydu ; Yazarla okuyucu ve elestirmenmi desek neyse simdi :) konuya donersek son yorumlari siradan okursaniz ne demek istdigim daha iyi kapis :) ayni telas heyecan sizde de hissedebilir ;) Cok ozurdilerim hemen okuyorum CeZbE hanim Saygilar efendim ;)) smile Resmi .
22 Temmuz 2021, 07.02
Memo; smile Resmi ne diyorsun? İyi misin? smile Resmi smile Resmi Bak sıcaktansa, kendini klimalı bi yere at acilen. Ne içiyorsan, onu içme artık veya su kat, sek takılma. Yok bunlar değilse; kedileri mavi, köpekleri yeşil görmeye başladıysan, derhal bi sağlık kuruluşuna başvur Memo smile Resmi


23 Ağustos 2021, 02.25
O değil de ben şeye takıldım; büyük t ile mi yazılmalı tosuncuk, küçük t ile mi? Özel isim değil hani... Ama yaptığı işler büyük. Cüsse itibariyle de öyle. Büyük t'yi hakkediyor gibi sanki :)
24 Ağustos 2021, 18.31
Soyutsuz; büyük harf iyidir, özel ismin yerine kullandığımız için :) Keşke orta boy harflerimiz de olsaydı, bu tip durumlarda kullanırdık smile Resmi
04 Ağustos 2022, 02.05
haber içeriğinden bahsetmeyeceğim :)     vee   tosuncuk memelekete dönüyor :D :D  bahsetmedğin içerikden haberimiz oldu....  
05 Ağustos 2022, 18.59
İneklerden, koyun, öküz, buzağı ve ‘kolay para kazanayım’ diyen insanlardan söz etmedim ama Asi .p
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın