gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

OKUYUP YOUTUBER OLMAK

16 Eylül 2021, 12.26
A- A+
Oğlum okula başladı.

5 günlük serüveninden kesitler sunup yüzünüzde gülümseme oluşturayım istedim.

1. gün

Sınıfta televizyon var ama hiç bir işe yaramıyor. Youtube bile açılmıyormuş...

2. gün

Öğretmen her gün geleceksiniz demiş. Ne kadar saçma. O kadar çocuk gideceğine , öğretmen video çekip youtube a yüklese daha kolay olurmuş. 

3. gün

Öğretmen büyüyünce ne olacaksınız diye sormuş. Bizimki ''youtuber'' olacağım demiş. Öğretmen gerçek meslek soruyorum diye cevap verme hatasında bulunmuş,bizimki de ''abone olup beğen butonuna basmak çok gerçek'' demiş . Öğretmen annesini arayıp çocuğa ne içiriyorsunuz demediği kalmış.

4. gün

Yan sınıf ile ''pubgcicilik'' oynamak izin istemiş öğretmeninden. Ve doğal olarak burası okul savaş alanı değil cevabı almış.

Okul'dan nefret ediyor

5. Gün

Okul gereksiz. Youtuber olamayacak. O yüzden lamborcini alım satım işine girecekmiş. İlk lamborcini için para biriktirmesi gerekiyormuş. Ödevlerini para karşılığı yapması konusunda anlaştık. 

Sizce okur mu? 

:)

YORUMLAR

16 Eylül 2021, 14.08
Madde 1: Sınıfta televizyon dedikleri şey aslında gizli bir geçiş kapısı. Farklı dünyalara gidiş için elzem.
Madde 2: Her hün okula gelmek değil o. Her hün yeni bir keşifte bulunmak.:))
Madde 3:  Oğlun gayet gerçekçi yaklsşmış olaya, aferin ona.

Oğlunun okulu sevmemesi gayet doğal, öğretmenin bu yaklaşımını görsem ben de sevmezdim.  Ama yine de ödevlerini para almadan yapmasını sağla. :))) Bazen bazı şeyleri sevmesek de istemesek de sorumluluk gereği yapmak durumundayız türünde bi masal anlat sen ona.:))  Tarlaya tohum ekme örneğini ver, ürünü görmek için zaman gerek.. Sen bi çiftçisin de :)))))  Ha bak gazla çocuğu ama  balonu da fazla şişirme:))

Oğlunun ismini bilmiyorum ama onu kocaman öpüyorum.. Okur o okur..

Teşekkür paylaşım için...


16 Eylül 2021, 15.49
Oğluma Kaos Che adını koyacaktım ama herkes karşı çıkınca Rüzgar adını verdik. 

Sıraladığın tüm maddelerin daha ballısını anlattığımdan emin olabilirsin Babette. ama bu yeni fırlamalar ikna olmuyorlar.

Ne dersem diyeyim cevap hazır. Aç youtube video da anlatsın. 

Teşekkürler yorumun için....
16 Eylül 2021, 23.32
Okuduğumda  ilk düşüncem ; aha da babasının oğlu dedim. Gülümsetti beni ve oğluşumun  çocukluğundan kareler geldi aklıma. 
Milenyumun sonuna yetiştirdiğimiz bir 2000 model var bizde de :)

Onların kocaman yürekleri ve bir okadar da farklı çalışan beyinleri var ve bedenlerine sığmıyor. 
 En önemlisi de biz onlara yetemiyoruz.

Halil Cibran'ın çocuklara dair sözler geldi aklıma.

" Onlar sizin sayenizde gelir ama sizden değildir. Sizinle birlikte olsalar da size ait değildir. Onlara 
sevginizi verebilirsiniz ama düşüncelerinizi değil... zira kendi düşünceleri var onların."

Seni alt etmesine izin verme :))))  biz de bazen karşısında söyleyecek söz bulamadığımızda çaktırmadan konu değişmeye çalışırdık. Gerçi gemezdi ya neyse :)))))
Yolun uzun :) daha bunun ergenliği var :)

Şakası bir yana güzel günleri onlar sayesinde yaşayacağımızı umut ediyorum. 
Aykırı ruhundan öpüyorum küçük sıpayı 


18 Eylül 2021, 00.30
Öğretmene dikkat edin Agresif :) Rüzgar gayet normal, onun youtuber olmak istemesini tuhaf bulup veliyi arayan öğretmen anormal veya çağımızda yaşamıyor olabilir .p Dikkat edin yani öğretmene smile Resmi Ama siz ona youtuber olmanın sıradan bir şey olduğunu, youtube gibi bir yerin sahibi olmanın daha avantajlı olabileceği fikrini aşılayın bence .p Babetteme hiç katılmıyorum. Ödev için para alması, ilersi için çok faydalı. Okursa, finansçı filan olup zengin olur, okumazsa da gelişkin ticari zekası sayesinde yine zengin olur bu sayede. Yırttı yani Kaos Che :) Öpüyorum onu en kaoslu taraflarından. Şansı, bahtı, zihni, yolu açık olsun. smile Resmi


19 Eylül 2021, 01.35
Çocuklar cep telefonları ellerinde ,önlerinde bilgisayarlar okula gitmeleri bile büyük başarı alıştırmamak gerek aslında ama anne ve babalarında biraz işine geliyor çocukların oyalanması onlarla ,kendileride  nefes alıyorlar.Okur okur cin maşallah ..
22 Eylül 2021, 20.34
Cani isterse okur...Üzerine gitmee. :))
16 Ekim 2021, 23.42
Ben bile okuduktan sonra, çocuklar daha güzel okurlar... Bir çocuğu ne kadar anlayabildiğimi bilmiyorum, ama yine de görüş bildiriyorum; okur, okur...
Diyelim ki, okudu ve dahası yazmaya da başladı, kocaman bir kitabı koydu masaya, ne yazdığını anlayabilecek miyiz? Belki sizler anlarsınız. Ben yaşıma göre düşünüyorum...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın