gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sarıl ...

03 Eylül 2022, 16.45
A- A+

         
          Geldikleri gibi gidiyor kimileri. Ne senden, ne kendinden, nede senin ile yaşadıklarından hiç bir şey katamadan kendine. Bazen; beni umursamadı, sevmedi, kullandı, bos vaktini doldurdu diyor gidenin arkasından o gidişe şaşırıp kalmış bakakalanlar.

          Giden senden gitmiyor ki; seni kullandığını, oynadığını, incittiğini, aslında hiç sevmediğini bilmiyor ki. O aslında gerçekten sadece ihtiyaçlarını görerek hayatta kalma çabası veren, başka hiç bir gayeye sahip olamamış olan insan modeli işte. Ne ailesinde, ne sosyal çevresinde, ne de  eğitim hayatında asla manevi duygularını kullanmayı öğrenme fırsatı bulamamış. 

          Nedendir sendeki bu kendine acıma hali? Bırak kendine acımayı, ona acı; çünkü gittiği yer de asla iki kolunu açarak onu bekleyenler olmayacak, ondan kimsenin ne umudu olacak ne de ona guveni. Ve şimdi sarıl kendine. Her gidene, her yine gidene ve her gidecek olana rağmen  gelecek güzel günlere ve güzel insanlara; kendin ve onlara hala bir şans verebilecek kadar güçlü, hayattan umutlu ve mutlulukla mutlu olabilecek olduğun için.

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın