gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Rüya...

07 Eylül 2022, 21.54
A- A+

          Bir çift beyaz buz pateni, bağcıkları kırmızı kordeladan, eldivenlerimde var beyaz ve bilekleri kırmızı pelüşü, beyaz bir süit fermuarı ve dikişleri de kırmızı. Yooo bence hiç avam değil.
     Kimselerin ulaşamayacağı kadar yükseklerde, en sarp, en karlı, kuzey ışıklarının en fazla aydınlattığı, hayal gibi bir zirvede, donmuş buzdan saklı bir göl üzerinde kapattım gözlerimi, bıraktım kendimi huzurun tüm hafifliği ile buzların üzerine.
     Farz ettim ki kuzey ışıklarının kraliçesi benim ve gene farz ettim ki buzlar kralı beni izliyor gizlice. Kah buz gibi bir soğuk rüzgârla yanağımdaki mutluluk göz yaşlarımı siliyor, kah bir kaç kar tanesi ile kirpiklerime tutunup gözlerime bakıyor en yakınımdan derin derin, kah buzun üstünde bir kaç yeri eritip sendeletiyor beni ve düşmemem için yakalayıp sıkıca tutuyor sonra, sanıyorum gücünü hissettirmek niyeti. Bıraktım kendimi biraz şımartsın buzlar kralı beni.
     Ben güzelim, ışıklarım güzel, o tatlı soğuk, o narin kar taneleri güzel, buzlar kralının kollarındayım;  o sevgili, o serinletici, o güçlü ve derken.....
     Biri geliyor tutuyor omuzundan sarsarak uyandırıyor; '- Kalk! Kimse bu kadar huzurun kollarına bırakmamalı kendini rüyalarda. Eh ne yapayım? Bari kalkıp işe gideyim, dönüşte alışveriş yaparım, yemek yaparım, biriken ev isleri ancak tabi. Eğlenmek güzelde insan arada gerçek hayata dönmeli ;)
  

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın