gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Kalbim ...

20 Eylül 2022, 00.26
A- A+

          Seninle her selametleşmemizin ardından çekiliyorum köşeme. Kızıl aksamlar vuruyor pencereme. Sadece ben, cama yansıyan görüntüm ve yüzüme vuran bir kızıl ışık ile vedalaşırken, senden eksik gecen bir akşama daha yanıyorum.
          Her anını yanında geçirmeyi dilediğim hayat acımasızca taşıyor sensiz geçecek olan bir geceyi daha yatağıma. Göğsünü yastık, kolunu kanat, yalnızlıklarımızı yoldaş yapabilseydik ne vardı ki bu karanlığa. Uykuda adımı sayıklasaydın kulağımın dibinde, sevinçten çıksaydı kalbim yerinden rüyanda da seviyorsun beni diye. Gel de düşünme simdi nasıl da tatlı olurdu böyle bir gece seninle.
         Bitmek bilmeyen gecenin sonunda, gelmek bilmeyen sabaha uyanacağım sonra. Ne yazık ki; bir serce gibi dallarına konup kalmak, minik damlalarla su içer gibi öpücükler kondurarak seni uyandırmak, aşk cümleleri fısıldarken; parmaklarımın ucunda yürüyerek bir tepside sana cay, peynir, tütsülenmiş salam ve biraz reçelle, kızarmış ekmek taşımak bu sabahta bana nasip olmayacak.
          Omrumun her gününü ve anini sensizken eksik, seninleyken mucize gibi yasarken, bu kadar uzaktan bile hayallerimizle dahi olsa senin aşkına ait olmak ne huzurlu bilemezsin. Eziyet mi yoksa ödül mü bu varlığında yokluğunla yasamak bilemesem de bazen; bir şeyden çok eminim. Kalbin benim ve onu benden kimsenin almasına izin vermeyeceğim kalbim.

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın