gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sen Tut Ellerimi ...

05 Ekim 2022, 04.01
A- A+


     On üçüm de uçup gittiğinde yaralarını sardığım yavru karga, bir daha ben hiç kimseyi saramayacağım gibi hissetmiştim. Sonra daha on altım da idim kan kardeşim gitti ansızın gurbete , bir daha hiç gülemeyeceğime o kadar emindim ki. On yedim de iken evimden okula diye ayrıldığım ilk gün, bir daha asla geri dönemeyeceğim sanıyordum. Tıp ki bugün ki gibi...
     Sevgilim simdi sen gidiyorsun benden yavaş yavaş; Acıyacak mi? İncinecek miyim? Kederimden ölecek miyim? Bir daha sevebilir miyim? Önümü görebilir miyim? Hiç düşünmeden gidiyorsun benden. Kayıyor ellerimin arasından ellerin. Kalmamış sanki gücüm, ben tutamaya çalışıyorum ellerini.
     Bıraktım kendimi gidişinin kollarına, uzaklaşan ayak izlerin kayboluyor kanlı göz yaşımdan dalgalarda, acılı feryatlarım bastırıyor elvedanı. Gidiyorsun benden usulca ve kalmamış gücüm ben tutamıyor muyum ellerini?
     Sevgilim; gitme! Sana tüm gururum uğruna, kesilmiş nefesim ile, dermansız dizlerim üzerinde yalvarıyorum. Yine yeniden deniyorum tutmaya ellerini.
     Sevgilim; gitme! Toprağını öptüğüm yüzüm hatırına, taşını okşadığım elim uğruna, anmaya doyamadığım güzel anlarımız sevdasına, ettiğim duaların, yaktığım ağıtların hürmetine gitme!
     Sevgilim dön bana, bak gözünün aralığından, kara gözlerin ile sıkıca tutun kara sevdama.
     Gitme, gitme, gitme sevgilim! Kalmamış gücüm tutamıyor muyum ben ellerini? Bırakıp gitme.
              SEN TUT ELLERiMi ...

YORUMLAR

05 Ekim 2022, 16.29
Güzel bir yazı jüjü  hayal gücünü  ve kalemini  tebrik ediyorum. Var sende cevher. ;) 
Ama benim kadar değil tabii  kabul et ;))
05 Ekim 2022, 16.52
Ilk defa bir hikaye deneme mi paylastim. Cok mercy efenim. Layik olmaya calisiyoruz siz ustatlara smile Resmi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın