gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bir Deli Bakış

06 Ekim 2022, 03.54
A- A+
Aşk ;
Öyle bir şey ki ,
Aşık olduğun insana körü körüne inandırır. Sadece O'nu düşünür, O'nu görürsün. Yaşadığın, yaşamak istediğin her şeye dahil edersin. En güzeli de hani bazen böyle canın birden bir şeyler yapmak ister ya, işte o an yapmak istediğin ne olursa olsun O aşık olduğun insan ile yapmaktır.

Aşk o kadar güzeldir ki seni her şeye inandırır.
Aşk, öyle saf ve masum bir sevme şeklidir ki içinde en küçük olmadan, neden veya sebep aramadan sevmektir. Fakat aşk öyle o kadar da masum olmuyor bazen. Mesela en kötüsü şudur: Yanınızda olduğu zaman ve birlikte olduğunuz saniyeler, dakikalar, saatler, günler, aylar yada  yıllar.. bazen durup düşünürsün ama bunu genellikle uzak kaldığın zaman yaparsın. Birlikte yaşadığınız iyi kötü ne olursa olsun aklına pek fazla bir şey gelmez, sadece ufak tefek bir kaç mutluluk ve hüzün gelir veya tartışmalar gelir. ( Ah o tartışmalar yok mu ? Mum ile arıyor insan
bazen. Gözlerine baksam karşımda olsa sarılarak her şey son bulsa diyor. Fakat olmuyor, çünkü yanınızda değil. )
Gün geliyor sen veya aşık olduğun insan o eli bırakmak zorunda kalıyor. İşte asıl ''Aşk''
o zaman başlıyor. Yaşadığın her şeyi en küçük detayına kadar hatırlıyorsun.
Birlikte uyuduğunu, uyandığını, birlikte hazırlanmış bir kahvaltını, hiç bilmediğin bir yeri birlikte keşfetmenin verdiği huzur.. ah o küçük tartışmalar yok mu o tartışmalar.
her şeyi hatırlıyorsun her şeyi. Nefes alıp vermesine kadar...

Gitmek istiyorsun, sanki gidersem kurtulurum diye düşünüyorsun ama olmuyor nereye gidersen git senin ile birlikte O hatıralar, anılarda geliyor. Aşk o kadar güzel bir şey ki kalbinden asla çıkmıyor. Çaresizce ve avaz avaz susarak bekliyorsun...

YORUMLAR

06 Ekim 2022, 12.59
Güray Aşkı güzel yaşamışsın ki güzel anlatıyorsun. Aşk bugün ağızlarda sakız gibi herkes herkese aşık baksan gösteriş  için aşk veya aşık olduğunu sananlarla dolu etrafımız.
Güzel yaşanan gerçek aşk'ta ve senin ( ve benim ) gibi iyi adamlar yok demeyelim bu blog yazını okuyunca ;). 
Önemli olan da Aşk bitse yada ayrılık olsada güzel hatırlamak bunu becermekte marifet. Seviyorum, sevdim dediğin kişiye bu güzel hatıraları bırakıp unutulmamak. Malum dediğim gibi ayrılınca iyi yada kötü keşke tanımasaydım demekte şimdi çok insan. Bunuda yaşadık, gördük hatta daha fazlasını
İş o kadar igrençlesiyor  ve daha da ötesi "sevdim öldürdüm" bile diyen var maalesef.. 

Burda da Can Yücel'in bu kısa şiiri nokta olsun
Mesele sevmek değil azizim.
Kime sorsan seviyor zaten.
Mühim olan güzel sevmek.
Kırmadan,
Dökmeden,
Yormadan
Acıtmadan…
#CanYücel...... Ve   KALP_GOLLLL 
06 Ekim 2022, 13.15
Öncelik ile yorumun için teşekkür ederim. 
Güzel sevmek önemlidir, çünkü asıl mesele güzele güzel bakmaktır. Mümkün olduğu kadar en saf ve masum halini korumaktadır bütün güzelliği.
Kendimce ayrılığı da açıklayan bir yorumum var. Bakarsın bu gecenin sessizliğinde de onu da paylaşırım...

06 Ekim 2022, 14.56
          
     Gülmek ve ağlamak gibi kardeş; kavuşmak ve ayrı düşmekte. Merakla bekliyorum gecenin sessizliğini bozacak ayrılık yazınızı.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın