gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Öldürün ya da Yaşatın

15 Ekim 2022, 20.47
A- A+

Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda diyor ya şair, yazıp anlatamasa da şairin şiirdeki duygusallığını bir ihtimal anlayabilirsiniz. Şair yolunu bulmuş. Işığı görüyor, nefes alabiliyor. Yaşıyor ve belki de anlaşılabilmenin hazzını da...

   Bazı hayatları anlayamazsınız. Anlamak için sorarsanız anlatmazlar, anlatamazlar. Yasaktır anlatılması. Anlamadığınızla kalırsınız.

   Bazen anlaşılabilmek için yasakları aşmayı denerler. Kural bozarlar. Her şeyin bir bedeli olduğu gibi bunu yapmanın da hissedilmez bir bedeli vardır. Kural bozan, damarlarına kadar çeker cezasını; kuralın bozulduğundan haberi olmayanlar hissetmezler dolayısıyla yine bir anlaşılmazlık doğar kural bozana.

Anlaşılmazlık mağarasında yaşarlar. Bir delik ararlar bir ışığa rastgelebilmek için. Nefessiz kaldıklarında yine küçücük de olsa bir deliğe ihtiyaç duyarlar. Bunun adı yeniden doğmak olmalı bir deliklik ışıkla, bir deliklik oksijenle. Ya da kalp atışları ve kan akışı durdurulsun. Acıkmış hissetmesin, uykusu gelmesin. En önemlisi özlemesin, hissetmesin. Mezardaysa kişi, gerçek mezar konsepti oluşturulsun artık. Böyle yaşam olur mu? 


 

YORUMLAR

16 Ekim 2022, 14.45
Bazen bağırmak istersin, ciğerindeki son nefeside tüketmekten çekinmeden. Ardına içindeki ruhsuz bilinç tokatı yapıştırır. Hop napıyorsun birader deyip...
22 Ekim 2022, 00.51

Nasıl oluyormuş öyle şeyler, kadercilik filan mı ki kaderden değil bu anlattığım... yani nasıl desem,  nasıl ifade etsem bilemiyorum eğer yasak olmasaydı... Hangi canavar o? 

Bu arada hangisiyse; Derya beni sen sanan rumuzun sonu 112'li bir Acun var. Deryaaa (ona) geri dön. 

Biri de sağolsun üstüme toprak atmak istemiş. 

Cliche, acıktığımda bağırmak istiyorum sonra ciğerlerim tarafından tokatlanıyorum. Bağırmak enerji harcatıyor bana göre. 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın