gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gidiyorum...

24 Şubat 2023, 17.36
A- A+
"Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde,
Gidiyorum kokun hala üzerimde, 
Sana korkular bıraktım , bir de yeni başlangıçlar,
Bir kendim bir de ben gidiyorum" 
  
Gecenin sabaha uyandığı saatlerde, yaşadığım coğrafya hiç duyulmamış bir gümbürtüyle sallandı, dakikalarca süren.. Sonrası karanlık..Kaç saat geçti, kaç zaman, kaç gün bilmiyorum. Zamansızım..Üzerimizde tonlarca ağırlık, ezildikçe eziliyoruz, kıpırdayamıyorum..Bir ses duyuyorum"anne, elimi tut, çok karanlık.."Avucumda bir el, sıkıca tutuyorum..Yine cılız bir ses "anne çok üşüyorum, uyumak istiyorum, elimi tut.".Avuçlarımda bir el sıkıca tutuyorum..Soğuk çok çok soğuk.. Eşime sesleniyorum son gücümle ses yok, oğluma sesleniyorum Umuttt Umuttt, kızıma sesleniyorum,  " anne çok üşüyorum, üstümü ört"..Benim de çok uykum var, kızımın cılız sesi kulaklarımda bir armoni..Elimde buz gibi bir el, sevgilim, hayat arkadaşım, eli elimde uykuya dalıyorum...

  Kaç zaman geçti, kaç gün bilmiyorum, yukarıdan sesler geliyor, derin bir uykudan uyanıyorum..Bütün gücümü kullanarak bağıyorum.." Burdayızzz, sesimi duyan var mı"..Ayak sesleri, makine sesleri duyuyorum..Avuçlarımda soğuk bir el, kulağımda"anne çok üşüyorum.."

 Sesler duyuyorum hepsi yabancı, nerdeyim gün ışığına bakamıyorum..O an anlıyorum, kurtulmuşum, soruyorum eşim, oğlum, kızım nerede? Boğazım düğümleniyor..

  Ben bu depremde ailemden 7 kişiyi kaybettim. Şimdi uzaklara, bir başka coğrafyaya, bir başka topraklara gidiyorum. Elimde küçük bir çanta, içinde bütün hayatım, umutlarım, sevdiklerim, eşim ve benim düğün fotoğrafımız, kimliklerimiz,  birkaç parça yardımdan gelen giysi... 

Elvada kızım, elvada oğlum, elvada sevgilim...
 -Beni ararsan buza kesmiş soğuk topraklarda,
  Gördüğün rüyalarda ara sevdiğim, 
  Aklımın sana düştüğü zamanlarda ara....

  Özledim çok...Döneceğim....

YORUMLAR

25 Şubat 2023, 12.04
sözün bittiği yer :(((( RABBİM SABIR VERSİN
03 Mart 2023, 12.20
:(((Allah'ım sabır versin
03 Mart 2023, 12.25
LAVİNİA 
Sana gitme demeyeceğim.
Üşüyorsun ceketimi al.
Günün en güzel saatleri bunlar.
Yanımda kal.

Sana gitme demeyeceğim.
Gene de sen bilirsin.
Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim,
İncinirsin.

Sana gitme demeyeceğim,
Ama gitme, Lavinia.
Adını gizleyeceğim
Sen de bilme, Lavinia.
                Özdemir Asaf 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın