gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sevin ve Sabredin

16 Ağustos 2024, 00.59
A- A+
Merhabalar, kendime de merhaba tabi bu arada :)

Burada birkaç kişinin blok yazılarını okudum. Yazan arkadaşların elleri dert görmesin. 

Ben de kendimce ne yazabilirim diye ilham perim geldi ne yazacağımı bilmiyorum fakat yazayım bakalım ne çıkar:)

Son paragrafımdan 15 saniye sonra Gamyun'da geçirdiğim süre aklıma geldi:) Oyun oynamakla çalışmak arasında kaldığımda her zaman tercih ettiğim 101 oynamak gerçekten beni rahatlatıyordu. Zaten işimin yoğunluğundan başka dinlenmeye veya tatile gitmek gibi lüksüm yoktur.

Tüm çevrem bana "kendine hiç zaman ayırmıyorsun, kendine değer vermiyorsun, aşırı çalışıyorsun, çok yoruluyorsun" derler. Bu doğru. Fakat gerçekten dediğim gibi tatil benim için lüks. Tatile çıksam bile tatil dönüşü daha fazla iş yığını, daha fazla sorun olacağını düşünüyorum. İşte öyle kendimce küçük mutluluklar arıyorum. Mesela burada birkaç blog yazısı okuduktan sonra Gamyun'un sadece bir oyundan ibaret olmadığı beni daha da mutlu etti. 

Bir insanın futbol oynama şeklinden nasıl biri olduğunun analizini yapabilirim. Gamyun'da da öyle dostluklarım, arkadaşlıklarım falan olmadı ama tek başıma bana okey atan arkadaşa teşekkür etmeyi bile borç bildim.:) Sonuçta sanal alem de olsa karşımızdaki gerçek kişiler. Bana tek başıma da okey atan arkadaşa buradan da teşekkür ederim, nickini bilsem onu da yazacaktım :) 

Her neyse zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Hayat zaten bir oyun ne yaşadığınız değil ne hissettiğiniz önemlidir. 

Hayatın altın ve şaşmaz kuralı; her şeye rağmen sevin ve sabredin.

Esen kalın


YORUMLAR

30 Ağustos 2024, 18.32
Bu yorumları okumak beni çok mutlu etti nedense :)
06 Eylül 2024, 02.20
::)) Acaba neden ben de merak ettim şimdi:)
07 Eylül 2024, 13.13
yapabilene güzel nasihat...
10 Eylül 2024, 13.35
Kendinizi şımartın yeter :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın