gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Çok Çabuk Tahrik Oluyorum.

23 Eylül 2024, 04.23
A- A+
1: Abi, eşli oyunda, seni eşten saymayıp “Boş ol boş ol boş ol” edasındaysa
2: Cinsiyetinin tersinde bir muamele ile karşılayorsan; yani bayansan erkek, erkeksen bayan sanılıyorsan ve bu yönde bir dialog yaşıyorsan
3: Küfür etmeden bir biçimde küfrü ima eden sözlere maruz kalıyorsan
4: Ekmeğinin peşinde olanlarla aynı masada denk geldiğinde oyunun yavaşlamasından muzdaripsen
5: Masada düşüp duran internet mağdurları yüzünden dikkatin dağılıyorsa
6: Hiç tanımadığın abiler ve ablalar 101 oyununda özelinize gelip “Bireysel oynama hacı, oyun eşli, elinde kaç sayı var?” diye sorduğunda, siz cevap verene kadar sistem taşı kendi atıyor ve elinizi bozduruyorsa…
Tahrik olma olasılığınız, oyunu kazanma ihtimalinizden daha yüksektir.
Ama dert etmeyin, sanal dünyamızın kahramanları olarak bu anında tadını çıkarmak için derin nefes alın ve gözlerinizi kapatın… Bir an kendinizi Mykonos’da çıplaklar kampında hissedin o sizi ayıltır.
Sanırım en tahrik eden de bu olur ve yaşama hevesi edinirsiniz.
Mykonosta buluşmak üzere.

Şey… Bu arada selam ama çok durmicim.

YORUMLAR

27 Eylül 2024, 11.49
Sayın Yelove; yaziniz reklamcılık da vurucu bir cümlenin ne derece önemli oldugunun göstergesi olmuş;)  Çok çabuk tahrik olan bir millet olduğumuzdan sanırım, başlığı gören (ben de dahil elbette)  okumaya koşmuş. Bir cocugun ölümü üzerine yazılan bir yazıyı sollamış geçmiş. Sakın yanlış anlamayın lütfen kaleminize saglık zevkle okudum. 
27 Eylül 2024, 12.15

Oyun.Sadece: Öncelikle yorum için teşekkür ederim.
Benim bloglarım, genel olarak mizah barındırır zaten çok da fazla duyguları ön plana çıkarmıyorum; bu, çocukluğumdan beri böyle.
Narin konusu bana dokunan ve her okuduğumda vicdanımı örseleyen bir konu ama dünyanın gerçeklerini, insanların kötülüğünü anıp kendimi de başkalarını da üzmek istemiyorum.
Bu ülkede 6 yaşındaki bir kız çocuğunun evlendirildiğini de gördük, pisliklerine şahit olan çocuğun katledilmesini de gördük, yeni doğan çocukların çöp konteynırına bırakıldığını da gördük; üstelik çocuk sahibi olmak için tüm servetini verecek olan onca insan varken hemde…
Ama işte ben, bunlardan bahsedip hayatın geri kalanında yaşanacak gerçeklerden uzak kalmayı ve bunu yansıtmadan lanet okumayı seçenlerdenim.
Okunma sayısına takılma, önemli olan oluşturduğu duygunun kime nasıl geçtiği
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın