gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

DEĞER TERAZİSİ

13 Mart 2006, 14.27
A- A+
... İnsanlara layık oldukları kadar değer vermek gerekir
karşındakine ,değerinden fazla  KIYMET  verirsen, kendini bişi sanır , seni hor görmeye başlar , yada kendisini üstün yaratık zanneder(düşünemezki senin mütevazi olduğunu)
............Yada tam tersi
Dost ve arkadaşını  o kadar  yakın görürsünki kendine , ne desen veya ne  yapsan alınmaz düşüncesiyle ona bazan kabada davranabiliyosun (Ayı yavrusunu severken boğarmış )
oysa, yakın gördüğünü ,sık sık  ONORE etmek, iltifat gerekiyosa ona etmek lazım
 AĞAÇ DALIYLA GÜRLERMİŞ
................................................SEVGİ VE SAYGILARIMLA....

YORUMLAR

13 Mart 2006, 19.43

duygularıma tercüman olmuşsun..

özellikle ilk paragraf....

gerçekten de öyle oluyor....

birine ne kadar değer verirsen

o kadar paspas oluyorsun...

yazan: mütevazi biri :)))))

13 Mart 2006, 21.40

 Sasircaksin ama bu yazini begendim:)) Ama gene de katilmadigim  noktalari yok degil.. Sevilene ne kadar  deger verirsen ver simarmaz...  Baslarda oyle gozuksede  sonunda denge  kurulur...Ornek vermicem:) Aslinda  keske   insanlari anlayabilsek...Kendimizi anlatabilsek..O zaman hic boyle yazilimlara, hic boyle atasozlerine gerek kalmazdi dimii...hayali bile guzel:)  Yorumumu okuduktan sonra yazilarini kesmezsin umarim:))) Insan kendini paylastikca   seviliyo.. Yeni paylasimlarini bekliyorumm

Tesekkurler   iyiki varsin......

 

14 Mart 2006, 03.50
     Güzel yürekli dostum sınanmayan dostluk gerçek değildir.... Kişi karşısındakine verdiği değerle aslında  kendi değerini gösterir.Sen her zaman kendine değer verdin ve vereceksin işte ondandır ki diğerlerinden farklısın ve her zaman da öyle kalacaksın.Sevgilerimle....
14 Mart 2006, 14.40

Sevgili Profound;

Sana katılıyorum ama maalesef yasamda bri kullanan grup birde kullanılan grup oldugu sürece bu degismez... Kullanan her zaman kullanılana karsı deger görecek ve ezdikce daha cok ezecektir.

Sevgi yüreginizdeneksik olmasın

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın