gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

HARİKA BİR SİTE

27 Aralık 2008, 01.28
A- A+

merhaba gamyun üyesi arkadaşlar;

öncelikle şunu söylemek istiyorum bu zaman kadar bir çok oyun sitesi kullandım ancak gamyun kadar seviyeli, eğlenceli, düzenli ve rekabetli bir sitede hiç bulunmamışım. burda olmaktan oldukça keyif aldığımızı sizlerlede paylaşmak istedim. tüm dostlarınıza, arkadaşlarınıza kesinlikle önermeniz gerektiğini düşünüyorum.eminim bu kalitesini hiç bir zaman bozmaz........ ŞİMDİDEN İYİ YILLARRR....... :)

YORUMLAR

27 Aralık 2008, 19.33

Beğeniye saygı bizden...

Mutlu yıllar...

27 Aralık 2008, 22.36
gerçekten harika bi site başka oyun sitelerini denedim ama gerçekten çok kötü.www.gamyun.net harika bi site.Herkese iyi yıllar sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim.
28 Aralık 2008, 22.33
Aramıza hoşgeldiniz..  Seviye ve hizmette sınır yok  burada...Öyle ki ailemiz gibi oldu  burası,,.Hani yürüyüşe çıkıp yorgun argın-kan-ter içinde evimize döneriz ya sabah gözümüzü açaraçmaz  çayı demler demlemez ilk işimiz pc-açmak ve gamyuna gelmek...Tek tük üzücü olay olmuyor değil ama bunlar siteden değil ,üye olan seviyesiz ve amacı  oyun olmayan başka şeyler peşinde olan sayıları 2-3- kişi kadar az olan kişiler..İnşallah karşılaşmazsınız .. Basbug-un dediklerine dikkat edin haklı ... Birinci dereceden  özne çünkü...mutlu yıllar  , neşeli ve  seviyeli masalar ve oyunlar   rastgelmenizi diliyorum..saygılar...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın