gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

sanal alem

02 Mayıs 2006, 01.28
A- A+

ben yaklaşık 8 senedir nette sohbet ederim. ilk başlarda herkes normal bir sohbet edasıyla konuşuyordu bende bundan zevk alıyordum. ama sonraları bu konuşmalar cinsellik üzerine döküldü sonra herkes bir tane daha fazla kız kafalasam diye düşündü yada bayanlar şu erkekle de dalga geçsem diye düşündü bir bakmışsın kimse ne olduğunu söylemiyor garson oluyor avukat çöpcü oluyor mühendis yada erkekler kız kılığında önüne gelene küfür ediyor.

     bende işte bugünden sonra ( yaklaşık 3 senedir) herkese hayatımda nasıl bir değişiklik oluyorsa onu söylüyorum nasıl olsa karşımdaki insan buna inanmıyor. bunu bildiğim için ben şu an garsonluk yapıyorum bunu söylüyorum yada öğrenciyim bunu söylüyorum sevgilim mi var bunu söylüyorum nede olsa karşımda oturan insan bunun doğruluğuna inanmıyacak. çok insan tanıdım yurt dışından olmak üzere yüzlerce bir sürüde arkadaşım oldu kimi avukattı kimi mühendis kimide öğretmen yüz yüze görüştüğüm insanlara baktığımda bu mu avukat dedim kendime ve herşeyin o sanal alemin bilinmeyenler dünyasından kaynaklandığından diye düşündüm şimdi kalkıp biri bana sen delisin dese hak verecem çünkü belkide ben bir deliyim ve bunu sizden saklıyorum burası sanal alem öyle değil mi herşey olabilir buna karşılık burda gerçekten sohbet eden insanlar da var. ben herzaman doğrudan yanayım nasıl olsa kimse bu söylediklerime inanmıyacak. ne olur sanki herkes insan gibi konuşmayı denese herşeyi paylaşmaya çalışsa ben bunu deniyorum ve hep kazanıyorum. gamyun oyun sitesi değilmi..._?

     hah kimi kandırıyorlar bakarsanız görürsünüz % 70 i konuşmaya geliyor buraya bende ilk başlarda bunu düşünüyordum ama şimdi oyunumu oynuyor konuşacaksam konuşuıyor ve çıkıyorum. burasıda zaten böyle güzel ben 5 seneye yakın üyeyim burda çok şeyler gördüm... 

              beni ister dinleyin ister dinlemeyin doğru söyleyin nasıl olsa kimse inanmıyor söylediğinize.

YORUMLAR

06 Mayıs 2006, 02.01

Cok haklisiniz burada gercek yuzunu göstermeyen, aslini inkar edenler okadar cok ki bence onlar karsisindakileri degil kendilerini aldatiyorlar sanala yeniliyorlar

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın