gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

pes etme..

19 Ekim 2010, 21.03
A- A+
pes etmek kolay gelebilıyor bazan..kendini veya cevredekileri suclamak.herseyi karsı tarafa yııkmak rahatlatıyor bazen içimizi..kaçmamalı insan sorun her  neolursa olsun savaşmalı kaçmamalı..susmamalı da...susuşların arkasında kalıp aslında haklı oldugunu unutmamalı..susup içinle konuşmaya başlarsın.aslolanı unutup kendini suclamaya baslayıp kendinle hesaplaşmalar basladıgında kendi kendini yemeye başlarsın..oysa savasıp kendini ifade etmek varken susarsın..inanıyorumki konuşuldugu takdirde çözülemeyecek sorun yok..yıllarca susan ve bunun pişmanlığını yasayan yorgun bi savasçı olarak yazmak ıstedım size...hayatı hatalarıyla çok sorgulamadan,nice güzellikleri fark ederek onlarla hayatn tadını cıkararak yaşamlıymş insan...hayatınızda hep zor olanı başarmanız dileğimle... 

YORUMLAR

20 Ekim 2010, 15.41
Şairin dediği gibi: 'Dayan tırnak ile, diş ile. Kitap ile iş ile. Dayan rüsva etme beni....  Mutluluğun resmi vazgeçerek çizilmez.
20 Ekim 2010, 17.25
bazen bir şeyi ifade ederken,ifade ettiğimiz yılların keskin tornasından geçtiği zaman,ortada ya ufalanmış parçalar ya da elde edilmiş çok değerli bir keşif kalıyor...
bizler karşı tarafa bir söz söylerken.arkasının dolu olması lazımki,etkilesin..karşı tarafa aksın,akmak için taşmak,taşmak için dolmak,dolmak için birikmek,birikmek için sabır lazım..
biz baraj olduk...elektiriğimizi bilen de kullandı bilmiyen de
aydınlanalım...
pes etmeyelim
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın