gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Uzaktan AŞK

15 Eylül 2012, 22.58
A- A+
Evet arkadaşlar ilk kez sizlere yazacagım...umarım bu yazımı begenirsiniz... 
       Uzaktan sevmek en güzeli derler bazen gerçektende öledir... ailen bilmez  söyleyemeyiz çogu zaman buluşursun  tedirgin olursun ya annem görürürse ya bu görürüse diye ... ve yan yana olunca anlayamayız Gerçek AŞK mıdır bu bilemeyiz.. Uzaktan seviceksin bakıcaksın herşeye ragmen varmı seninle haaa hiç mi görüşmeyin demiyorum görüşün ama cıcıgını çıkarmadan Bazı şeyler evlilige saklanmalı bence..  Bizler delimiyiz bu manevi degerlerimiz olan kalbimizi bu kadar yıpratıyoruzzz... onlar bizim aşk yuvamız olmalı tek olmalı özel olmalı.. bizler delimiyizkii aşkın suyunu çıkarıyoruz aşk o zaman aşk olmuyor işte.! aşk saygı ve güven demektir bizler bu saygıyı koruyamıyoruz ama Uzaktan sevince biraz daha iyi oluyor.  Kalplerimiz yıpranmıyor aşk sandıgımız salakça hoşlantılarla o en güzel maneviyatımızı kaybetİiyoruz.! Bilmiyorum belki okuyan gençlerimiz anlar bazı şeyler her hoşlantı aşk degildir her samiiyet aşk degidir bu günler bir oyun havası var biz şimdi senle kavgamı sevgilimiyiz diyee şimdiki gençlerimizin aşk dedikleirni ne kdr güzel anlatıyor kanka diyorsun 3 gün sonra sevgili ayrılıyorsun tekrar kanka :) Sevgi aşk bu kadar basit degil .!olmamalıda bunu basitleştiren gençlerimiz.! maneviyatımızın göz odagı olan kalbinize iyi bakmanız dilegiyle HOŞÇAKALIN...

YORUMLAR

16 Eylül 2012, 01.50
Hikaye bunlar, ne uzaktan aşk olur nede yakından. Karşındaki insan iki türlü de seviyormuş gibi görünüp ama aslında dalga geçtiğini farkedemezsin. Yani seven taraf sen olabilirsin ama sevilen taraf olmayınca bu koyar insana.. Aşkta meşkte palavra bu dünya gerçeklerle dolu bi yer değil yalan dünya adı üstünde o yüzden birine bağlanmadan keyfine ve dalgana bakıcaksın bu dünyada. (Öyle surata böyle yumruk) gibisinden :)
16 Eylül 2012, 02.55
tüketmeye alıştırılmış bir nesil olarak aşkı da çabucak tüketiveriyoruz maalesef..
16 Eylül 2012, 13.17
AYNEN ÖYLE KATILIYORUM KF_ YE
16 Eylül 2012, 14.27

evet bu mantıkla uzaktan aşk sayesinde 5-10 sevgilim olabilir mesela.. canım hangisini isterse giderim yanına :))

eğer ki aşkta samimiyet yoksa mesafenin pek de önemi yok bence..

16 Eylül 2012, 22.39
Aşk, 3 kelime çabuk söylenen çabuk tükenen duygu yoğunluğu.Aşk, karşı tarafa duyulan aşırı hissiyat fakat karşı taraftan aynı etkigörülmezse Aşk yerini tartışşmalara bırakır.Aslında aşk mecazidir hakiki kesinlikle değil.va karşılık bekler karşılık bekleyerek sevmektir.Ama şefkat varya genelde annelerde yoğondur ve evladına karşı karşılıksız sevgi duyae birşey beklemez.şefkat aşktan üstündür.yaraztılış icabı bizde severiz aşık oluruz ama aşırısı adamı zıvanadan çıkarır.O yüzden kalbin mahalini hiçbirzaman aşırı yada aza kaçan şeylerle değilorta olan vasati duygularla kendimizi frenlemeliiyiz.Bu her duyguiçin geçerli hatta nefret için dahi,Çünkü gün olur düşman dosta dönüşebilir.Her neyse aslında asıl kalbin Allah aşkıyla doldurulması ve Allah için sevmek kaidesini kalbimizde yaşamalı ve tatbik etmeliyiz.
17 Eylül 2012, 01.10
bence saygı ve güven yoksa zaten o aşk değildir.yaşadığın gerçekten aşksa zaten ona saygısızlık edemzsin yüreğin buna izin vermez.. ama şimdiki nesil bence hiç birzaman gerçek aşkı tadamayacak
17 Eylül 2012, 01.47
çok güzel anlatmışşın eline saglık diyorum canavar :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın