gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Komik polemikler....

13 Temmuz 2006, 14.56
A- A+
Sitenin kurucusu ve en üst düzey yöneticisi Roots ve bazı üye arkadaşlar arasında gecen tartışmaları okudum. Neden sadece oyununuzu oynayıp, sohbetinizi edip gitmiyorsunuz arkadaşlar ? Her iddaa ettiğiniz konuya Roots un mantıklı bir açıklaması zaten var, sizce bu kadar büyük paralar harcayıp kamu hizmeti yapan insanlar kurallara riayetsiz kalabilir mi ? Yok neden resmim onaylanmadı yok neden ona izin buna izin yok vs. Neden yoruyorsunuz bu kadar kendinizi, burası bir oyun sitesi, bir eğlence dünyası kendinizi de , yöneticeleri de ,buraya girenleri de geriyorsunuz? Eğer bi siteye girmişsen oynuyorsan zaten kurallarını kabul etmişsindir, site başında her kim olursa onun yönergelerine zaten uymak zorundasın.Ne diye kurcalıyorsunuz, anlayamıyorum.

YORUMLAR

13 Temmuz 2006, 15.10
senin anlayısın kıt kardeşim anlayamazsın sen
13 Temmuz 2006, 15.45
Gerçekten ya ne kadar boş işlerle uğraştırıyolar milleti.Site büyüdükçe derdide büyüyor işte..
13 Temmuz 2006, 16.40

Güzel bir tespit, fakat ben ondan ziyade cesaretin için kutlarım seni.

çünki şimdi at gözlüğü ile istedikleri olmadığı için ağlayan bir grubun hedefi haline geliceksin. seni yalakalıkla suçlayacaklar vs vs.. kutlarım tekrardan...

saygılar :)

 

13 Temmuz 2006, 17.06

ben bir önceki yorumu yazarken diğer yorumlar onaylanmamıştı henüz, ama nasıl biliyorum ben :)

kaos_girl güzel demiş, gerçekten ne kadar boş işlerle uğraştırıyorlar...

ozel_tim ise yasaklanma nedeni olan küfür'e uyan bir yorum yapmış :)

 

13 Temmuz 2006, 17.24

Cevap verecektim kendi yazıma yorum yapayım :) özel_tim seni gerçekten anlmak mümkün değil üstelik görüyorum ki elitini de almışsın sanırım yanılmıyorsam... geçenlerde pc m de bi sorun vardı ve tam o sırada senin blogun yayındaydı ve sağlığınla ilgili bişeyler yazmıştın. Bne seni tanımadığım halde senin başına geldiğini düşünüp gözlerim dolu dolu okumuştum ve sana dua etmiştim. Bne seni tanımıyorm. Bu yazıya da sadece fikrimi yazdım ama benim yerime roots sana güzel bişey yazmış.. Ben anlamayacak kadar kıt değilim yazıkk ki yanlış tespitlerindel bi yere varamaz kendi denizinde boğulursun ..

 

08 Nisan 2008, 08.22
ama seni kutlarım Akhyls çook güzel bir blog yazmışsın herkez oyun oynuyacakları yerde bomboş işlerle uğraşıp milleti rahatsız ediyolar sana tebrikler...:))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın