gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Masum Takıntılarım :)))

27 Aralık 2012, 14.43
A- A+
 Merhaba Arkadaşlar ;

   Çocukluğumdan beri duyduğumda bana tuhaf ve komik gelen cümleler ve anlatım tarzları vardır :)) Bunların ilk başında çocukluğumuzda hala hatırı sayılan mektuplaşmanın yada mektup yazmanın klişe başlangıç cümlesidir büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpmek :)) Burada bana tuhaf gelen şey bir insan vücudunda gözden daha mantıksız öpülecek bir yerin olmadığını düşünmemdir :(( 

   Sonrasında sırayla : Yangın yanıyor :) Su sulamak :)  Ölü ölmüş :)) Kendimi intihar edeceğim :))) gibi cümleler dikkatimi çekti ve eğlencesine kendime ve arkadaşlarıma defalarca gereksiz bir sürü soru sordum :) yangını nasıl yakarız , suyu nasıl sularız , ölüyü nasıl öldürürüz ve üzerinde ne çok konuştuğumuz konu kendimi intihar edeceğim kısmıdır çünkü bir insan ancak kendini intihar edebilir bir başkasını öldürsek bunun adı cinayettir olur :) itiraf edeyim bu masum muzip geyik muhabbetleri lise dönemimiz sona erene kadar devam etmiştir smile Resmi

   Daha sonra hayatımıza teknolojinin başka nimetleri girdi mektuptan daha hızlı daha farklı daha kullanışlı idiler ama yine bitmedi bizim kendi aramıza yarattığımız muhabbetler önceleri ev telefonlarımız yaygınlaştı zevkle kullandık sevdik ve çok sora tebessüm ederek komik bir gerçeği fark ettik :) ev telefonundan arkadaşını arayıp neredesin diye soran sadece ben olmasam gerek :))) yada sadece tanık olduklarım  :)

   Sırada cep telefonu var sanırım :) hayatımıza çok pahalı bir lüks, ayrıcaklı bir kullanım ögesi olarak girdikten çokta uzun sayılmayacak bir sürenin sonunda bu popülaritesini ve özelliğini kaybetti şimdilerde sıradan bir ihtiyaç ögesi ama cep telefonunda beni dumura uğratan olay sabahın bilmem kaçında numaramı ısrarla ve art arda tekrar tekrar arayıp sonunda ben isyan içinde telefonumu açıp karşımdaki şahsa efendim derken onun bana uyandım mı demesi :(( beni bölünmüş uykumdan bile fazla sinir ediyor bazen şüpheye düşüyorum acaba uykumda mı konuşuyorum ben diye :))) bunu yapanlar genelde çok yakın arkadaşlarım :))  ve ben onları seviyorum :)

   Şimdi teknoloji çoooook çoooook ilerledi neredeyse cep telefonumuzu bile kullanmıyoruz artık internet ve mail ortamı her derde deva her soruna çözüm her alana kolay erişim sağlıyor bizde bu rahatlığı seviyoruz :) 

   Ve şimdilerde millet olarak en popüler eğlencemiz reklam arası dizi izlemek :)) Gamyun arası yemek yemek çamaşır yıkamak yemek yapmak ara sıra yemek yemeyi unutmak yada yemeği dibine yakmak :)))) 

   Umarım sizde benim gibi arada tebessümler yakalamışsınız dır :) eger öyleyse sevinirim ve okuma sabrını ve samimiyetini göstere herkese şimdiden TEŞEKKÜR ederim .....

NarsisT

YORUMLAR

27 Aralık 2012, 20.00
NARSISTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

HEHEHEHEHE HARIKA COK TUTTUM BU BLOGU....

KOPTUM VALLA OKURKEN EVET BIZIM TURKCEMIZ BÖYLE LASTİKLİ VE ÇEK ÇEKEBİLDİĞİN YERE. AMA BU CÜMLELERİ HEP KULLANIYORUZ.HATALI OLDUĞUMUZU BİLE BİLE HEMDE BELKİ DE ARTIK DİLİMİZE YERLEŞTİĞİ İÇİNDİR .GAMYUNLA İLGİLİ YAZDIKLARINDA EVET ÇOK HAKLISIN ONA BIRDE ŞUNU EKLEMEK İSTERİM GAMYUN ARASI ÇALIŞMAK )))))) NERDEYSE GERİYE BİR O KALIYOR . BEN TEBESSÜM ETMEDİM HATTA KAHKAHA ATARAK GÜLDÜM.BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜN TEŞEKKÜR EDERİM SANA.GAMYUN ARASI PİRZOLA YEDİRTTİN BANA)))))
EMEĞİNE SAĞLIK DEVAMINI DİLİYORUM...
27 Aralık 2012, 21.37

gözlerden öpmekten kasıt göz kapaklarından öpmektir.en özel öpüşlerden birisidir. bir insanı çok severseniz ancak o zaman bunu yaşamak istersiniz. sevilene en yakın olunan ve yürekten yapılan bir dokunuştur. insanın ta içinden gelen bir harekettir. sevginin en masum, en saf, en temiz göstergelerinden biridir. kısaca ruha kondurulan bir şefkat öpücüğüdür. böylesine kıymetli bir öpücüğü mantıksız bulmanızı doğrusu çok mantıksız buldum.

 

27 Aralık 2012, 22.53
Gamyun arası yemek yemek, çamaşır yıkamak:)))))))işte en can alıcı nokta. Teşekkūrler çok güldürdünüz beni. Kaleminize sağlık
28 Aralık 2012, 00.50
okuyan ve yorum yapan butun arkadaslara tsk ederim smile Resmi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın