gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Aşkın '' Z '' Hali ...

29 Aralık 2012, 19.45
A- A+
     Merhaba Ey Sevgili ..!

       Bugün düşlerimde doğum günün hadi güneşle birlikte uyan benimle birlikte yaşlan koy başını soluma göğsüme yaslan ey benim deli fırtınam birazcık uslan yeter artık esme üşüyorum Nan :) 

        Düşlerimde doğum gününü kutla bugün hayallerimde mumları söndür gözlerime bak uzun uzun başımı döndür; öyle fazla sen kat ki bana varlığınla beni boğ, beni öldür; sen benim canım, cennetim, cehaletimsin bildiğim her şeyi unuttum sende; bir ipek böceği kozası gibi sar beni nisan yağmuru gibi ıslat son bahar sabahlarında çimlere yayılmış çiğ taneleri gibi yayıl ruhuma '' Seni Seviyorum '' ve korkmuyorum Tusunami gibi gir hayatıma...

       Bütün varlığımla senin ipoteklin, rehinlin, hak mahrumiyetlin, alacak şerhlinim; ruhumu istediğin gibi işgal et, bedenimi istediğin gibi istila, fikrimde milyon kere çatışma çıkart bakışlarınla... Aşkım ganimetimdir hepsini topla ve istediğin gibi pay et kalbine, gözlerine, gülüşüne, gelişine, güzelliğine :))

       Sen benim şansımsın ben senin ödülün bu yazı Aşkımızın zekatı olsun be GÜLÜM ..!    

NarsisT

YORUMLAR

30 Aralık 2012, 02.34
hoşgeldin blok  köşemize fırtınalar estireceğe benziyorsun))) ne güzel paylaşmışsın .. devamını bekliyoruz
30 Aralık 2012, 08.43
  Aşkın  '' O''    halini de sabırsızlıkla  bekliyorum.  Fitresini de  dağıtırsınız  artık  yine paylaşımda :) Muhtaç olan  çok  benim  gibi  :)
30 Aralık 2012, 11.02

Konu dönüp dolaşıp her fırsatta aşka geliyor nedense.. Yazınız bu konuda yazılmış en güzel örneklerden biri olsa da şöyle soruyorum kendime " insanların dile getireceği başka konu yok mudur acaba?" . Çeşitli konular işleniyor blog sütunlarında. Ama ortalama 3-4 blogda bir tane aşk yazısı yazılmadan geçilmiyor. Bence aşkın Türk alfabesindeki 29 hali ilaveten x hali, q hali ve w hali hakkında bile çok şey söylendi. İlle de aşk konusu işlenecekse "Freudien aşk" dışındakileri de görebilsek keşke. !Narsist bunları sizi hedef alarak söylemiş değilim. Bunun üzerinde uzun zamandır düşünüyorum. Aşk konusunu yeniden görünce kendimi engelleyemedim. Yazınız çok güzel olmuş, yukarıda da söylediğim gibi yazılmışların en iyilerinden biri bence..Ama, bu  aşk konusu sanki "temcit pilavına" döndü  gibii..

 

30 Aralık 2012, 12.11

 ladin; bu çok normal çünki insanların çok konuşabilmeleri için çok yalan söylemeleri gerekir. aşkında zaten kendisi yalan olduğundan, üzerinde en çok yalan üretilebilen konuların başında gelir.

 

30 Aralık 2012, 15.55
bütün yorumları tek tek okudum fikirleriniz ve ayırdığınız zaman için tşk ederim ve söylemek isterim ki aşk için herkes yalan dese de herkes mutlak birine aşkım demiştir bu devirde ve bence aşkı yazmak en kolay çünkü gözlerinizi kapattığınızda en çabuk adapte olduğunuz şeydir Aşk yine yeniden ve sık sık görüşelim :))
30 Aralık 2012, 16.28

  Vallahi  Ladin  kesinlikle  haklı.  Bir  kaçkez    bende  dile getirmek  istedim bu  konuyu   ama  çıban başı olmak  istemedim.Gerçekten ya ! İnsan aşktan soğuyor :)  Hayır  yani,   bari   hikaye  tam anlatılsa da   dedikodu yapsak :) 

Nefsimizi  değil,  nefesimizi verelim bloga,  belki soluk olur...  

  Aynen bende    genel     yorum yapıyorum  Narşist,  kesinlikle    sizi  hedef  almadan.Ve  hiç   yazılmasın  şeklinde   bir düşünce  beslemeden.

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın