gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

( ___DepresyoN ___ )

30 Aralık 2012, 16.24
A- A+
     Merhaba arkadaşlar,

     Biz millet olarak dipteyiz sondayız depresyondayız; kendi evimizde oynarken bile deplasmandayız; en çok kendimizi kandırır en çok kendimize yalan söyler en çok kendimizi incitir en çok kendimizi üzeriz ve hep en çok golü kendimiz yeriz ben doğarken ağladım yâda hayata 1_0 yenik başladım diyen çok arkadaş tanıyorum. Bu arada unutuyordum paragraf girişinde FD den biz cümle kullandım bu istem dışı gönülsüz yardımından dolayıda kendisine Teşekkür ediyorum : ))


       Bize bizi anlatmaya çalışacağım; biz hack ederiz, biz iç ederiz, biz hiç ederiz, bizim elimizi vurduğumuz dokunduğumuz yâda yaklaştığımız her nesne risk ve tehlike altındadır : ) Bu yüzden olsa gerek dünya bizi barbar olarak tanımlar ve tanır üzülerek söylemek istiyorum bu konuda birazcıkta haklıdır : ((

 

     Çünkü biz, yazla, kışla, dağla, taşla, martıyla, kuşla, denizle, dalgayla, hatta elimizde ki kumandayla kavga ederiz. Ve her zaman biz haklıyız onlar haksız mesela yaz bize sormadan gelmiştir, kış bize sormadan girmiştir, dağ neden yokuştur, martı neden simit ister, kuş neden buğday çalar, deniz neden tuzludur, dalga neden sert gelir. Hele kumandaya ne demeli bak bana kafa tutuyor namert al işte yine sinirlendim yine kudur yine delir : )) kumandayımı kırsam belki iyi gelir : )))?

 

    Meşhur bir atasözümüz bile var bu konuyla ilgili şimdi buraya yazmayacağım; sanırım hepinizin anımsadı ama ben yinede minicik bir hatırlatma yapayım hani derler ya _ git kokunla kavga et : )))

 

     Bana sorsanız şahsıma barbarlığı yadırgamam çünkü azcık aksi deli agresif ve sinirli bir yanım vardır, kızdım mı kıyamete dönerim, önüme ne çıkarsa kapılır rüzgarıma savrulur sağa sola; Bunun yarısı yaradılış özelliğimse diğer yarısı yetiştirilme tarzım ve yaşam şeklimden kaynaklıdır deliyim kabul ediyorum; Haaa çokmu hoşuma gidiyor bu durum? Hayır, öyle zamanlarda nicemle ( NarsisT ) çelişiyor kendimi hiç sevmiyorum : ((

 

     Ulu önder ATATÜRK’ÜNDE bizlere miras bıraktığı gençliğe hitabesinde söylediği gibi nasıl ki muhtaç olduğumuz kudret damarlımızdaki asil kanda mevcutsa bu biraz deli aksi ve asi tarafımızda aynı o Ataların kanından ve geninden geçmiştir bize. Çok eski değil düşman işgalinden kurtuluşumuz lütfen anımsayınız orada taş, sopa, sapan, çatal, bıçak, kaşıkla savaşmak sizce ne kadar akıllıca işte buradan varalım sonuca; biz millet olarak mantığımızdan çok cesaretimizi kullanırız ve aşırı güven psikolojisi bizi depresyona sokar. Fakat biz bunu alsa kabullenmeyiz TÜRKÜZ doğruyuz çalışkanız çalışmayız ve sadece acıcık asabilik var bizde asla deli olamayız  : ))

 

     Bu demek değil ki ben bütün ülkeye 46 raporu verelim diyorum ama kendim için bir tane istiyorum ve bu bloğu okuyan ‘’Arkadaşlar ’’sizden rica ediyorum lütfen aranızda fıstık toplayıp gerekli hastane masraflarını karşılayın ister benim adıma, ister insanlık namına : )) her insanın bir birinden farklıdır yaradılış özellikleri kişilik ve görüşleri vardır ve bunu hepimiz biliriz ben ne yumuşak başlı iyi huylu melek gibi insanlarda tanıdım ama ben öyle olamadım : ((  

 

     Bu durumdan dolayı kırdığım kızdırdığım incittiğim kavga ettiğim her kim varsa hepsinden tek tek özür dilerim…

 

     Kendimi, İnsanları ve Yaratandan ötürü bütün yaratılmış canlıları seviyorum kendinize iyi bakın ve bir sonraki bloğa kadar dostça, mutlu ve esen kalın…

 

 

 NarsisT 

YORUMLAR

30 Aralık 2012, 16.59

AHH NARSİST AHH......SADECE SENMİSİN DEPRESYONLU YADA SADECE SENİNMİ SORUNUN VAR HERKEZİN VAR AMA NE YAPIYORUZ ATIYORUZ ARKAYA GÖMÜYORUZ TOPRAĞA .
HAYATTA HERKEZİN İSTEKLERİ VARDIR BUNLAR BİTMEZ TÜKENMEZ .ESKİDEN HATIRLA ÇOCUKKEN UFACIK ŞEYLERLE MUTLU OLURKEN BÜYÜDÜKÇE MUTLULUKLAR DEĞİŞKEN OLUP HIRSA BÜRÜNÜP YETMEDİ HİÇ BİRİMİZE HEP DAHA ÇOK İSTEDİK HEP DAHA FAZLA OLSUN DEDİK AMA NE OLDU NE DEĞİŞTİ.ÖFKELERİMİZ KIZGINLIKLARIMIZ GEÇİCİ OLDUĞU SÜRECE MUTLULUĞU YAKALADIK KENDİMİZE HAYATI  CEHENNEME ÇEVİRMEDEN .SEN BENİ HİÇ KIRMADIN BENİMLE HİÇ KAVGADA ETMEDİN AMA HEP ÖZÜR DİLEDİN.
SEN ÖZÜNDE ÇOK İYİ BİRİSİSN BİZDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ VE BEKLİYORUM DEVAMINI SABIRLA BLOGLARININ.....YÜREĞİNE SAĞLIK.
30 Aralık 2012, 18.46
Depresyondaki insan kavga etmez, edecek gücü yoktur çünkü. İçine kapanmıştır. Konuşmak bile zor gelir. Genellikle uykuya eğilimlidir. Ama yatınca uykusu kaçar. Bu uykusuzluğa karşın sabah erken uyanır. İştahsizdr genellikle ama bazı durumlarda kendini yemeye ve içmeye verebilir. Bu bilgilerin ışığında insanımıza baktığımda depresyonlu bir hal göremiyorum doğrusu. Aksine saldırgan,sabırsız, örneğin trafikte " ben geçeyim de ne olursa olsun" zihniyeti, ambulansların arkasına takılma çabaları, sarı ışığın son salisesinde hatta kırmızı ışıkta geçme gayretleri, yolda yürürken omuz atıp geçmeler, sıralarda kaynak yapma manevraları, park ederken daha önce gidip yer kapma manevraları, avantaya düşkünlük..v.b.,v.b.,v.b. İştahsızlık şöyle dursun yeme içmeye de  bayılırız."Bütün dertler benim olsun" anlayışı kebaplı rakı sofralarının sık rastlanan ritüelidir.  Bu pencereden bakıldığında depresif yerine "Agresif" , "sabırsız" ve "fırsatçı" bir görünüm sergiliyoruz bence.. Tüm bunlara ilaveten şikayetten de çok hoşlanan bir yanımız vardır ki: insanları bütün dertleri bizim çektiğimize inandırmaya, inandırmaya çalıştığımız konuya diğerlerinden önce inanıp gerçekten kendimizi "mağdur" ve belki de "kurban" gibi hissetmeye çokça eğilimliyiz.. Uzun sözün kısası "Depresyon bizimle, bizim milletimizle hiç bağdaşmıyor"... Emek verdiğiniz yazınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
30 Aralık 2012, 19.22
Ben hemen size bir köpek almayi tavsiye edecegim ... Kücük bir yavru olsun :))...Oda olmadi bir tesbih :)) Güzel paylasimdi gülümsetirken düsündürdü ..( bende gölsel'in Depresyondayim sarkisini pek bir benimsemisimdir yillardir ama bi türlü onun kadar cesaretli olamadim ) :)) Hoscakalin ..
30 Aralık 2012, 19.28
Ayben tşk ederim arkadaşım yorumun ve ilgin için ... Ladin sizede uzun açıklamanız ve örneklerinizden dolayı tşk ederim ama dikkatinizden kaçan nokta orda fiili hiç bir kavga yok ve fikri savaş söz konusu psikolijik ve depresif bir yaklaşımı kendimce anlatmaya çalıştım yeniden tşk ederim ilginiz ve paşlatıgınız bilgiler için smile Resmi
31 Aralık 2012, 14.15
Ulu önder ATATÜRK’ÜNDE bizlere miras bıraktığı gençliğe hitabesinde söylediği gibi nasıl ki muhtaç olduğumuz kudret damarlımızdaki asil kanda mevcutsa bu biraz deli aksi ve asi tarafımızda aynı o Ataların kanından ve geninden geçmiştir bize. Çok eski değil düşman işgalinden kurtuluşumuz lütfen anımsayınız orada taş, sopa, sapan, çatal, bıçak, kaşıkla savaşmak sizce ne kadar akıllıca işte buradan varalım sonuca; biz millet olarak mantığımızdan çok cesaretimizi kullanırız ve aşırı güven psikolojisi bizi depresyona sokar. Fakat biz bunu alsa kabullenmeyiz TÜRKÜZ doğruyuz çalışkanız çalışmayız ve sadece acıcık asabilik var bizde asla deli olamayız  : ))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın