gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Buna Başlığı Siz Bulun :))

05 Ocak 2013, 18.23
A- A+
 Merhaba;

 

     Günlerdir kaç kez yazmayı denedim ama olmadı defalarca açtım Word’ü birkaç kelime sonra tıkandım yazamadım evet biraz hastayım grip olmuşum ama asıl nedenin bu olduğunu düşünmüyorum ben ruhen çok yorulmuşum : ((

 

     Kalp kırıklarım kanser, düş kırıklarım verem, kan dolaşımım zatürre, bakışlarım tifteri bazen şeytan diyor ki terk et bütün işleri; kendimi anlamıyorum ruhum ve bedenim bir eşitsizlik denklemi içinde bocalayıp duruyor, ruhum bedenime ağar, bedenim ruhuma sağır, bağır diyorum bazen içimden kendi kendine bağır onu bile yapmaya üşeniyorum : ((

 

     Farkındayım bu aralar kotam bitti, hard disk dolu ve sabrımı son megabaytını az önce kullandım şimdi kendime format attırıp sonrada bir süre offline takılacağım kendinize iyi davranın dostlarım  : ))

 

NarsisT

YORUMLAR

05 Ocak 2013, 19.59
Yazar tıkanması , zorunluluk hissi.
05 Ocak 2013, 20.13

Karamsarlığı anımsatıyor biraz birazda sıkıntı var içinde, ben bu yazı başlığını buldum.

BEN NE YAPIYORUM.

05 Ocak 2013, 20.35
:))  guzel tarif begendim :)   basliga luzum yok   yureginize saglik   bazen format sart    tabi dogru   ellerde olmasi gerek   bu tariften sonrada  iyi bir format tarifi  bekliyorum sizden:11
05 Ocak 2013, 20.50
Tamamen demogoji blog-lar dan birisi diyebilirim..
Son zamanlarda gamyun.net blogportal da bu tarz yazıları okadar çok görür oldum ki artık yazının ilk satırını okumaya başladığımda sonunu anlaması pekte zor olmuyor.
Kalite iyice düştü..
Daha kaliteli birşeyler bekliyorum.
Kaliteli bişeyler yazabilecek yeteneklere sahip kişilersiniz..

Saygılar..

05 Ocak 2013, 23.59
DOKTORA GİTSENİZ TEDAVİSİ "ÇOK GEREKMEDİKÇE BİLGİSAYAR VE TOKNOLOJİDEN UZAK DURMAK "OLURDU EMİNİM:))
06 Ocak 2013, 01.47
Tesbih vereyimmi ???Yada Windows 8 i yükle :)) Kaybolma biryerlere ..Sen daha bize coook lazimsin ...Selamlar..
06 Ocak 2013, 17.57
sevgili horlayan balık arkadaşım :)) sizde horlamayı bırakıp blogunuza ufkumuzu açacak tarzda bir şeyler yazın sizi örnek alalım; bence sizin yaptığınız şey çok daha seviyesiz emeğe uğraşıya tamamen saygısızlık ve blogumda sanırım 8 10 paylaşım söz konusu ve hepsini de seviyorum tabi ki fikrinizi beyan etmeniz için yorum penceremiz açık ama lütfen daha saygılı ve esnek yorumlar rica ediyoruz sizden saygılar ...
07 Ocak 2013, 05.30
Blog beyenmemek yada fikir sunmak ne zamandan beri saygısızlık mertebesine ulaştı onu anlayamadım.
Kaldiki blogunuzda size hakaret içeren yada kötü söz içeren bir yorumdada bulunduğumu göremiyorum.Üstüne basa basa tekrar söylüyorum ki bu blog sadece ilgi ve alaka çekmek amacı ile yazılmış parantez içinde ( demegoji ) niteliği taşıyan bir blogtur..
Ben en azından sizin gibi laf olsun torba dolsun diye ne blog yazıyorum nede her bloga ben burdayım dercesine yorum yapıyorum..Kaldıki benim horlamam yada hormalıyor olmamım tasasıda size düşmediği gibi ofline msj atarak bu bloğunuzu yada yazdığınız bloglarınızı zorla beyendirmeye çalışmanız asıl sizin uslub-unuzu vede seviyenizi göstermektedir.

Kaldıki ben bu siteye daha dün kayıt olmuş üye hiç değilim. Neyi beyenip neyi beyenmeyeceğine de hatır gönül işleri ile yorum yapmadığımı burdaki bir çok kişi bilir.
Ben güzele güzel demesinide bilirim kötüyü eleştirmesinide..

Ama siz istiyorsunuz ki sadece beğenilmek.:
Kötü olan bir şeyide beyenmek benim kişiliğime sığmaz sevgili arkadaşım.
Sizin bana seviyesiz ve saygısızlık diye nitelendirdiginiz şey sizin daha iyisini yapabileceğiniz konusunda teşvik amaçlı bir yorumdu..
Ama gördüm ki siz bunu bile anlayamayacak kadar kendinizi zorla beyendirme çabası içerisindesiniz.
Yazık.:
İsterseniz beş bin tane blog yazın hiç farketmez ben okuduğumdan bişey anlamıyorsam ve bana tat vermiyorsada ben o bloğu çöp kutusuna yollarım. Kaldıki zaten yorum sayısından da kimlere tat verip vermediği apaçık ortada..

Bloğunuzda yazdığınız bir parafı size hatırlatayım isterseniz ;
Farkındayım bu aralar kotam bitti, hard disk dolu ve sabrımı son megabaytını az önce kullandım şimdi kendime format attırıp sonrada bir süre offline takılacağım kendinize iyi davranın dostlarım : ))

Bu cümleler size ait olan cümleler sanırım .? Hani siz ofline takılacaktınız siteyi yada blogu bırakıyormuş edası ile caka satmaya kalkanda siz değilmisiz..?
Bende sizin yazdığınız tarzda çok bloglar okuduğumdan dolayı bu yaptığınızın bir nebze duygu sömürüsü niteliği taşıdığını gördüğüm için yorumumuda ona göre yazmıştım.. 

Ama bundan sonra siz blog yazdığınızda bana bugün yaptığınız gibi offline olarak msj yazın yorum olarak neler yazman gerektiğine söyleyin, bende kendi iradem dışında davranarak  beyensem de beyenmesem de sizin siparişiniz üzerine ofline olarak yolladığınız yorumu blogunuza eklerim..

Saygılar..

07 Ocak 2013, 10.03
sayın arkadaşım offline msj olarak size her hangi bir dayatmada bulunmadım sadece buradaki yorumu sizede attım yani olurda buraya yeniden bakmazsanız msj sahibine ulaşsın diye bu yolu kullandım ve size saygısız demem sizin kullandığınız kelimelerden dolayıdır örnek demogoji yapmak yani toplumun duygularını ve yargılarını kendi çıkarları doğrultusunda saptırmak yada kalite çok düştü ( kalitesiz _kalitesizlik ) bu kelimeler her zaman karşıdakinin alınmasına neden olucak düzeyde kelimelerdir .

sormak istediğim 2 şey var ben yorum adedi saymıyorum buna ihtiyaçta duymuyorum siz neden böyle bir ihtiyaç duydunuz anlamış değilim ; ayrıca madem ki ilk satırını okuduğunuzda yazının sonunu anlaya biliyorsunuz neden bu tarz blogları es geçmiyorsunuz, artı sizin ilk yorumunuzda derki ben bu tür yazılar çok okudum, ben yada bu tarz yazı yazan her hangi bir arkadaşım sizi zorla mı mecbur tuttu yazdığını okumanız için ?

size yeniden saygılarımı sunuyorum bundan sonraki yorumunuz ne olursa olsun ben susma hakkımı kullanacağım  

02 Eylül 2022, 16.15
BAŞLIK 
BEN ASLINDA YOĞUM
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın