gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

mehmet akif dalcı

30 Nisan 2013, 06.52
A- A+
 

Dünyaya neyle bağlandığımızı sorguluyorlar merkez-kaç zırvalığı gibi…ama bizler bu varolan dünyaya bağlanamıyoruz bu gezegende tek arayış sevgi ise  bu sevgi denen halka nefret manyetiği ile kuşatışmış ise bu barikatı yıkmak öyle basit bir aşk acısından kurtulmak kadar kolay olmamalı.. aşklar askıda kalmamalı...

Dünyaya bağlanamıyorum sürekli düşüyorum  ve sürekli göz taraması isteniyor parmaklarımızı iz olarak veriyoruz fişlenip kodlanıyoruz  kategorize ediliyoruz her gün daha fazla oysa gözlerimiz tarayanınkinden farksız .

.Neden pasaport gerekiyor, evren bizim değil mi? sınırları çizen kim? kendi çapımımızda bu sorularda boğulup dönüyoruz,geçiştirmek ve kabullenmek yokoluşumuzu ispatlıyor..

Döndükçe düşündükçe  yarattığım enerjiden depremlere maruz kalıyorum ve ben yağıyorum akıyorum Yeni varlıklar oluşuyor içimde hepsini benimsemek istiyorum ama ölümüm için elbirliği var sanki Çıplaklığımla neden kabullenilmiyorum bilmiyorum..Oysa ben denizle sevişmeyi çok severim ve rüzgarla ve yağmurla istediğim gibi olmak zorunda da değiller ama ben onların istediği gibi olmayınca boğuluyorum

Savruluyorum yeşersin diye toprak kuruyorum bir kısır döngü işte cevabında sorununda pek önemi yok   Yaşa  yaşa ve öl… öl ki tekrar ölebilesin döndük mü başa asılı kalmanın ortak paydası (yaşam ile ölüm arasındaki aşk…)

Ben düşmedikten ya da kalmadıktan sonra diğerlerinin yatıp kalkması farkındalığımda olabılırmı ya da olmalı mı? Ben sen biz.. katil kim benim katilim kim? ve ipin ucu bizde değilse kimde… demek ki bir ipin ucu var. Ya da  olmayan bir şeyi mi yakalamaya çalısıyoruz bu mu benı kendı çapımda anlamsızlaştıran ...neredeyiz ne kadar gericileşebiliriz ötesi varmı? Evrim teorisini alt-üst edecek zihni(yeti)miz(!) var mı ?  izninizle biraz ölmek istıyorum herkese iyi uykular…. Yarın  erken kalkın uyanma vakti direniş vakti.. yaşasın 1 mayıs!! heryer taksim..

http://www.youtube.com/watch?v=MvFZi5BHNL4

 

 

YORUMLAR

30 Nisan 2013, 11.40

1 mayıs emekçilerin eline verilmiş bir oyuncaktır. ama bizim emekçiler oynamayı bile beceremiyor.

 

30 Nisan 2013, 13.24
Doğru diyorsun "Tek yol devrim"  :)))

iyi güzel de arkadaşım bunu diğer nikinle yazmaya niye çekindin de yeni nik aldın...1 saatlik körpe bir nikle yazılmışsa bu yazının sahibi bir yan niktir. İsmi geçtim de orjinal nikle bile yazılamayan düşüncelerin sahibinin  samimiyetinden şüphe ederim. Bu kadar mı korkak olduk biz?
30 Nisan 2013, 14.12
Ilginc .. Yazi iceriginden cok dikkatimi ceken karizmasi yeterli olmayinca yorum bile yapilamiyorken ve hatta salonlarda , masalarda , özellerde yazilamiyorken.. Nasil Blog yazilmasina izin verildigi ... Ilginc gercekten ..

Mebrur hemfikiriz ..bilge cim cok dikkatlisin , duyarlisin ..
05 Mayıs 2013, 02.20
Bu yazının gerçek sahibi başlıbaşına şüphe, endişe, ve karmaşanın  ta kendisidir.  Şüpheden şüphelenmek şüpheyi besler, şüpheden şüphe doğar;  onun adı kaos dur.

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın