gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Şükranla anıyorum sizleri...

05 Aralık 2013, 15.22
A- A+
                             ATAM VE TÜM KUVA_İ MİLLİYE ŞEHİTLERİMİZ..

     Sizlere bu ülkenin kadınlarından biri olarak;bana,benim kendime verdiğim kadar değer verdiğiniz ve bu değeri aşağıda görülen  resimde ki açıklamada belirtildiği gibi 5 Aralık 1934 tarihinde resmi  olarak da tescil ettiğiniz için minnettarım..Mekanlarınız cennet,ruhlarınız şad olsun..Işıklar içinde uyuyun...



     

YORUMLAR

06 Aralık 2013, 03.28

          Türk kadını bu minneti daha iyi hissediyor içinde ya da hissetmeli diyeyim... çünkü kadının birey olabilmesinin bir gereği de seçme ve seçilme hakkı şüphesiz. Öncelikle bir Türk kadını olarak, sonra da bir insan olarak bana bu bağımsız ülkeyi ve özgür insan kimliğimi armağan eden Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum ben de. Rahat uyusunlar, nur içinde yatsınlar.
06 Aralık 2013, 13.37

Vefa örneği ve ışık saçan satırlarınız için ben de size teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin kazanımlarının değerini bilen hemcinslerimizin sayısının artması dileğiyle.

Ulu Önderimiz, silah arkadaşları ve topraklarımıza kanını canını veren şehitlerimiz; Allah'ın rahmeti üzerinize olsun. Mekanınız cennet ve yattığınız yer nur olsun.

06 Aralık 2013, 16.12
Kadının  sofradaki yerinin bile bazı kafalarda hala eski düzen işlemesine bakmayın;  biz toplum içinde birey olarak var olma, seçme ve seçilme hakkımızı bundan 79 yıl önce kazandık.  bu hakkı yasalarla sabit kılan büyük önder Atatürk'e, silah arkadaşlarına, şehitlere, Kuvayi Milliye ruhuna minnettarım...   
farkında olmak, var olmak ve değerini(zi) bilmek umuduyla...
07 Aralık 2013, 22.02

“Ülkemizin geleceği için çağdaş anlayışla yetişmiş insanlara ihtiyaç vardır. Bu insanları yetiştirecek olanlar da kadınlarımızdır.”  diyen ulu önder kadına verdiği önemi bir kez daha bu sözleriyle  vurgulamıştır.

 Biz kadınların; siyasal, ekonomik ve toplumsal yaşantıda yer alabilmeleri için gereken her türlü tedbiri yıllar önce almıştır. Her ne kadar siyasi yaşamdaki yerimiz arzu edilenin çok altında olsa da( meclisteki oranımız sadece %14.42 , yerel yönetimlerdeki ise yüz kızartıcı oranlarda )gelecekte çok daha iyi bir rakama ulaşacagı konusundaki umudumu yitirmek istemiyorum.

Bu özel gün vasıtasıyla bir kez daha Ulu önder Atatürk'ü silah arkadaşlarını  ve vatan uğrunda şehit düşenleri  saygıyla ve minnettarlıkla anıyor, mekanları cennet olsun diyorum.......

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın